Δίωρο βίντεο απο το πολυτεχνειο 1995

.....

https://www.youtube.com/watch?v=ognMLnnb0gs

άλλο ένα βίντεο που ανεβηκε τους τελευταίους μήνες απο εκεινο το βράδυ. Η πρώτη ώρα δειχνει συγκρουσεις κάπου στη μία και, και αναφέρουν συνεχώς οι δημοσιογράφοι πως στα επόμενα λεπτά θα εισβάλουν τα ματ. Κάπου εκει μπαίνει και ο ρουφιανομάκης με τις ευαισθησίες του και τραβαει το παιδί που ξυλοκοπήθηκε απο τους μπάτσους μεσα απο το νοσοκομειο χωρίς να το θέλει. Φοβερή λεπτομέρεια το γκάλοπ του κυρίου κουικ όπου το 98,5% των τηλεθετων ζητάνε να μπουκάρουν οι μπάτσοι άμεσα! Η επόμενη ώρα είναι απο την εκκενωση με πολυ κοντινά πλάνα που δειχνουν φανερά την καταστολή που δέχονται οι συλληφθέντες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License