[Λάρισα] Ιστορική αναδρομή των αναρχικών εφημερίδων στον ελλαδικό χώρο

- Ιστορική αναδρομή των αναρχικών εφημερίδων στον ελλαδικό χώρο - Παρουσίαση του εγχειρήματος της εφημερίδας δρόμου Άπατρις - Έκθεση αρχειακού υλικού (εφημερίδες, μπροσούρες, fanzine)

post image

Η εκδήλωση "Ιστορική αναδρομή των αναρχικών εφημερίδων στον ελλαδικό χώρο" στήθηκε με τη συμμετοχή των συντακτικών ομάδων Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φλεβάρη, στην κατάληψη Ντουγρού, Τζαβέλα 52 στις 19:00.

Πέρα από την ιστορική αναδρομή θα γίνει παρουσίαση του εγχειρήματος της εφημερίδας δρόμου Άπατρις, από το ξεκίνημα της στο Ηράκλειο στην πανελλαδική δομή που είναι σήμερα.

 

Στο χώρο της κατάληψης θα υπάρχει και έκθεση με αρχειακό υλικό από εφημερίδες, μπροσουράκια καθώς και fanzine με πολιτικό αλλά και μουσικό περιεχόμενο...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License