Χρυσή Αυγή: “Γερμανοί πατριώτες” αυτοί που σήκωσαν τη σημαία του Ράιχ στην Ακρόπολη

Χρυσή Αυγή: “Γερμανοί πατριώτες” αυτοί που σήκωσαν τη σημαία του Ράιχ στην Ακρόπολη

 

Οι κατά τη Χρυσή Αυγή “Γερμανοί πατριώτες”.

Σε κείμενο που ανάρτησε η Χρυσή Αυγή στον ιστότοπό της, αποκαλεί “γερμανούς πατριώτες” τους νεοναζί που σήκωσαν τη σημαία του Ράιχ στην Ακρόπολη και τέλεσαν μνημόσυνο προς τιμή των γερμανών φαντάρων της ναζιστικής κατοχής στο νεκροταφείο του Διονύσου. Η “απάντηση” απευθύνεται στον Δημήτρη Ψαρρά, που μαζί με τον Γιάννη Μπασκάκη, έγραψαν σχετικό άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, φέρνοντας στο φως νέα στοιχεία γα τους “διεθνείς προσκεκλημένους” της ναζιστικής οργάνωσης στη φετινή συγκέντρωση-φιάσκο για τα Ίμια.

Από την ιστοσελίδα της ναζιστικής συμμορίας.

Αντί για ευκαιρία να ξεφύγει από την πολιτική της απομόνωση, η συγκέντρωση των Ιμίων εξελίχθηκε σε κόλαφο για τη Χρυσή Αυγή, τόσο από άποψη μεγεθών (η μικρότερη συγκέντρωση των τελευταίων πολλών ετών) όσο και από άποψη δημοσιότητας. Οι εικόνες των “γερμανών τουριστών” στο νεκροταφείο του Διονύσου και στην Ακρόπολη δεν βοηθούν την ομολογημένη στρατηγική της οργάνωσης να αποσείσει το εθνικοσοσιαλιστικό στίγμα, όπως το έχει ξεκαθαρίσει ο Κουκούτσης με γραμμή “Αρχηγού”:

https://youtu.be/vpxlxkivHPQ Έχουν δίκιο τελικά όσοι καταγγέλλουν ότι ο Μιχαλολιάκος έχει εξελιχθεί σε Νάντια Κομανέτσι της ελληνικής ακροδεξιάς: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή αποκηρύσσει τον εθνικοσοσιαλισμό – Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο χαιρετά ναζιστικά και τις Κυριακές αναπαύεται. Ναζιστικός τραγέλαφος…   πηγή περιγραφής-http://jailgoldendawn.com/2016/02/11/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License