Να μείνουμε στην πλατεία Συντάγματος αύριο!

Ανακοίνωση της Συνέλευσης Εργαζομένων-Ανέργων της Πλατείας Συντάγματος για την αυριανή απεργιακή κινητοποίηση

Να μείνουμε στην πλατεία Συντάγματος αύριο!

Από συνέλευση εργαζομένων-ανέργων της πλατείας Συντάγματος

 

Η Συνέλευση Εργαζομένων-Ανέργων της Πλατείας Συντάγματος θα πραγματοποιήσει μικροφωνική παρέμβαση ενάντια στο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο του κράτους πάνω στην πλατεία από τις 12 το μεσημέρι και καθόλη τη διάρκεια της πορείας.

Να διαψεύσουμε τις ελπίδες της κυβέρνησης και των συνδικαλιστών των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ για ένα γρήγορο πέρασμα από τη Βουλή και μετά… σπίτια μας.

Να μείνουμε αύριο πάνω στην πλατεία και μπροστά από τη Βουλή! Να συζητήσουμε δημόσια για τις δυνατότητες συνέχισης του αγώνα μέχρι την ήττα των σχεδίων του κράτους για το ασφαλιστικό!

Κάτω το αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα!

Αύξηση και εξίσωση όλων των μισθών προς τα πάνω!

Αφεντικά κάθε είδους,

Δεν θα φοβόμαστε εμείς τις απολύσεις, εσείς θα φοβάστε τις απεργίες!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License