Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της εφημερίδας δρόμου Άπατρις

Καφενείο οικονομικής ενίσχυσης της εφημερίδας δρόμου Άπατρις

post image

H Άπατρις είναι πανελλαδική εφημερίδα δρόμου που εκδίδεται μέσω του οριζόντιου συντονισμού επτά συντακτικών ομάδων, κατανεμημένων γεωγραφικά σε όλη την επικράτεια. Το μοντέλο οργάνωσης τους είναι βασισμένο στην αποκέντρωση, τη συνεργασία και την ισοτιμία, στα πλαίσια μιας πανελλαδικής κοινότητας με κοινό στόχο την έκδοση του έντυπου μέσου αντιπληροφόρησης αλλά και ποικιλόμορφες τοπικές παρεμβάσεις. Η εφημερίδα διανέμεται πανελλαδικά, χωρίς αντίτιμο, και στηρίζεται οικονομικά στην ενίσχυση που προκύπτει από διάφορες εκδηλώσεις των τοπικών Σ.Ο, συνεισφορές από συντρόφους/ισσες και συλλογικότητες/στέκια/καταλήψεις.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License