Ανάληψη ευθύνης για πυρπόληση τρόλεϊ

-

Στις 21-1, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, επιτεθήκαμε με μολότοφ σε σταθμευμένο τρόλεϊ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Βασ. Ηρακλείου . Πριν πυρπολήσουμε το όχημα κατεβάσαμε τον οδηγό κι ένα ακόμα άτομο που βρισκόταν μέσα.

Η ενέργεια αυτή έγινε ως άμεση απάντηση στην εισβολή των κρατικών λακέδων στα κελιά των συντρόφων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και του Νίκου Ρωμανού στις 20-1 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα ΜΜΜ αποτελούν μια κρίσιμη κρατική υποδομή, απαραίτητη για την ομαλή ροή και λειτουργία της κοινωνίας και του πολιτισμού. Καίγοντας ένα μέσο μαζικής μεταφοράς κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε για να σαμποτάρουμε την κανονικότητα.

Καμιά επίθεση σε φυλακισμένους συντρόφους δεν θα μείνει αναπάντητη.

Να μαυρίσουμε τα ημερολόγια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License