Στις 20/1, γύρω στις 3 το μεσημέρι, έγινε απόπειρα αφαίρεσης πανό υπέρ των Κούρδων και Τούρκων αγωνιστών, που βρισκόταν στην πρόσοψη του ΕΚΧ Σχολείο. Ωστόσο, έγινε έγκαιρα αντιληπτή από συντρόφους που βρίσκονταν στο χώρο και αποτράπηκε.

Το συγκεκριμένο άτομο αναγκάστηκε να επανατοποθετήσει το πανό και έπειτα από μία ώρα «φιλικής κουβέντας», ανήκει πλέον και αυτός στους εχθρούς του κινήματος, που έχουν πρόσωπο, όνομα, επίθετο και διεύθυνση.

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις φασιστικές κινήσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα με στόχο στέκια, καταλήψεις και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους.

Τις δομές του κινήματος θα τις υπερασπιστεί ο κόσμος του, με αντιφασιστικό μένος. Φασίστες, δε σας περιμένουμε, σας ψάχνουμε.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

 

 

                                                                                                                 Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License