ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01/16 και ώρα 11: 00 πμ στο Πάρκο του Ρουφ (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη )

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας στερήσει το μοναδικό ελεύθερο χώρο που έχουμε στην γειτονιά μας και οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε σε αυτή την απόφαση με μαζική διαμαρτυρία. Τότε και μόνο τότε θα κερδίσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει και αποτελεί κληρονομιά για τα παιδιά μας.

Σε κάποιο εγχείρημα που συμμετέχω μας ήρθε το παρακάτω κάλεσμα.  Χωρίς να γνωρίζω τα συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά και χωρίς να προδικάζω και να κρίνω το πεδίο αγώνα που ορίζεται απ΄το κάλεσμα μοιάζει σαν ένας δίκαιος κοινωνικός αγώνας απο τη βάση.  Θεωρώ υποχρέωση μου να το μοιραστώ χωρίς να έχω άλλη διασύνδεση πέρα από την προσωπική μου πρόθεση να συμμετέχω στην διαμαρτυρία και να βάλω το λιθαράκι σε ότι οργανωτικό προκύψει να παραμείνει εντός της βάσης και να μην γίνει ανάθεση του αγώνα σε παρατάξεις και ειδικούς, δηλαδή εξουσίες και ιεαρχίες.  Επιφυλλάσομαι όμως στο ότι δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο απ'ότι λέει το κάλεσμα και το πρωθώ ώστε αν υπάρχει σχετική γνώση να ενημερωθούμε όλοι, μέσα στα πλαίσια της αντιπληροφόρησης πάντα.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Η Ένωση Γονέων της Γ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία ως γνωστόν εκπροσωπεί όλους τους  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής μας,  θα ήθελε να σας γνωστοποιήσει ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά όλους τους κατοίκους στη γειτονιά μας, και όχι μόνο, αλλά πρωτίστως τα παιδιά μας.

Μέσα στα Χριστούγεννα έγινε αντιληπτό από πολίτες πως στο πάρκο του Ρουφ, δίπλα στο ετοιμοπαράδοτο Σεράφειο κολυμβητήριο, με απόφαση της Δημοτικής Αρχής ξεκίνησαν εργασίες που στόχο έχουν την αλλαγή της χρήσης του και από ελεύθερος χώρος παιχνιδιού να γίνει ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας στερήσει το μοναδικό ελεύθερο χώρο που έχουμε στην γειτονιά μας και οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε σε αυτή την απόφαση με μαζική διαμαρτυρία. Τότε και μόνο τότε θα κερδίσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει και αποτελεί κληρονομιά για τα παιδιά  μας.

Κανένα συμφέρον επιχειρηματιών πάνω από αυτά.

Σας καλούμε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01/16 και ώρα 11: 00 πμ στο Πάρκο του Ρουφ (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη )  προκειμένου, όλοι μαζί, να ανατρέψουμε τα σχέδια «καταστροφής» του μοναδικού πάρκου μας !!
                                       

Ένωση Γονέων Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας –

Πρωτοβουλία Κατοίκων Γ Δημοτικής Κοινότητας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License