Αποκλειστικά με τον Καρίμ Φραντσέσκι

Αποκλειστικά με τον Καρίμ Φραντσέσκι – Esclusiva con Karim Franceschi Posted on 16/01/2016 by kleovis Λίγα λεπτά, για να μιλήσουμε για πρώτη φορά όχι μόνο για ένα βιβλίο, μα για την δεύτερη εμπειρία του συντρόφου μας Karim στο κουρδικό μέτωπο, ακόμη μέσα στις γραμμές των YPG, ακόμη με το ντουφέκι στο χέρι, για να υπερασπίζεται την Rojava και το πολιτικό σχέδιο του »Δημοκρατικού Κομουνισμού», “Confederalismo Democratico”

Posted on 16/01/2016 by kleovis

Πηγή: Esclusiva con Karim Franceschi

Λίγα λεπτά, για να μιλήσουμε για πρώτη φορά όχι μόνο για ένα βιβλίο, μα για την δεύτερη εμπειρία του συντρόφου μας  Karim στο κουρδικό μέτωπο, ακόμη μέσα στις γραμμές των YPG, ακόμη με το ντουφέκι στο χέρι, για να υπερασπίζεται την  Rojava και το πολιτικό σχέδιο του »Δημοκρατικού Κομουνισμού»,  “Confederalismo Democratico” από τους ναζί-ισλαμιστές του Μαύρου Χαλιφάτου. Σε αυτό το video, μιλά για την μάχη, που έλαβε χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων του 2015, κατά τις οποίες οι Δημοκρατικές Συριακές Δυνάμεις, le ‪Forze Democratiche Siriane, οδηγούμενες από τους ‪YPG και ‪YPJ, πήραν τον πλήρη έλεγχο στο στρατηγικό φράγμα  ‎Tishrin και φθάνοντας για πρώτη φορά την δυτική ακτή του Ευφράτη, αποσπώντας με αυτό τον τρόπο από το ISIS την στρατηγική οδό ανεφοδιασμού μεταξύ Raqqa, Manbij και Jarabulus. ο Karim μας μιλά επίσης και για την άποψή του από το μέτωπο, σχετικά με τον συνένοχο ρόλο που η Turchia του Erdogan παίζει τόσο με το ISIS όσο και με την al-Nusra (al-Qaeda) και τηνσφαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη  στο τουρκικό Kurdistan.

Λίγα λεπτά,σημαντικά για να σκεφτούμε γύρω από το πως εδώ, στην Italia, στην Europa, μια εκτεταμένη εκστρατεία μποϋκοτάζ τουρκικών προϊόντων, για να κτυπήσουμε το πορτοφόλι του neo-sultano Erdogan και των συμμάχων του.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License