Διήμερο αλληλεγγύης & οικ. ενίσχυσης (για 21 αντιφασίστες/τριες)

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Για την επερχόμενη δίκη των 21 αντιφασιστών/στριών της αντιφασιστικής μοτοπορείας στην Αθήνα.

post image

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ         

Για την επερχόμενη δίκη των 21 αντιφασιστών/στριών της  αντιφασιστικής μοτοπορείας στην Αθήνα.

Στις 22 Ιανουαρίου 2016 δικάζονται οι 21 σύντροφοι και συντρόφισσες της αντιφασιστικής μοτοπορείας που είχε πραγματοποιηθεί στις 30/09/2012 στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της η μοτοπορεία δέχθηκε επίθεση από μπάτσους και φασίστες. Κατά τη συμπλοκή συλλαμβάνονται, βασανίζονται και κρατούνται 15 άτομα. Η προκλητική στάση των δυνάμεων καταστολής συνεχίστηκε  με διώξεις σε 6 ακόμα συντρόφους για τη συμμετοχή τους στη μοτοπορεία.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ  15/01

21:30 Ενημέρωση- τηλεφωνική  επικοινωνία με διωκόμενο της αντιφασιστικής μοτοπορείας

Bar-καφενείο από τις 20:00

Σάββατο 16/01

Χιπ-Χοπ καφενές από τις 20:00

 

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License