Ενημέρωση από το Εφετείο


Σήμερα στις 09.00 οι εφέτες ανακοίνωσαν την απόφαση της 1ης δίκης για τους δύο από τους πέντε συντρόφους , η οποία απέρριψε το αίτημα των Ιταλικών αρχών για έκδοσή τους.
Στις 10.00 ξεκίνησε τη 2η δίκη για τους επόμενους δύο συντρόφους η οποία διήρκησε 6 ώρες. Η διαδικασία ξεκίνησε με την παρουσίαση της υπεράσπισης από τους συνήγορους.Στη συνέχεια εξετάστηκαν οι μάρτυρες και έπειτα ακολούθησαν η απολογίες των 2 εκζητούμενων. Στην αγόρευση η εισαγγελέας πρότεινε την έκδοση των 2 συντρόφων, ενώ η διαδικασία έκλεισε με τις τελικές αγορεύσεις των τριών δικηγόρων. Για μια ακόμα ημέρα η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστη ενώ έξω από το εφετείο συγκεντρώθηκαν περίπου 400 αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες. Οι εφέτες αποφάσισαν τη μη έκδοση των 2 συντρόφων και την άρση των περιοριστικών όρων όπως και στους πρώτους δύο.
Η τρίτη δίκη για τον 5ο εκζητούμενο σύντροφο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/1 στις 09.30 στο εφετείο Αθηνών στη Λουκάρεως.Να είμαστε όλοι και όλες εκεί.

συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές στις 8 μμ στην κατειλημμένη ΑΣΟΕΕ

Κατειλημμένη ΑΣΟΕΕ

 

http://katalipsiasoee.espivblogs.net/2016/01/08/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-81/

από @casper 08/01/2016 8:17 μμ.


Το blog της κατειλημμένης ΑΣΟΕΕ εδώ-> http://katalipsiasoee.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License