καταγγελία για τον εκπαιδευτικό όμιλο ΠΛΑΤΩΝ

Περίληψη Καταγγελία για εργοδοτική αυθαιρεσία στον εκπαιδευτικό όμιλο ΠΛΑΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ στον «εκπαιδευτικό Όμιλο ΠΛΑΤΩΝ»

Ο λόγος που επιλέγω να γράψω αυτό το κείμενο είναι ενημερωτικός. Θεωρώ χρέος μου να προστατέψω τους νέους της Θεσσαλονίκης από την οργανωμένη απάτη της οποίας είμαι θύμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης εργασίας από μεριάς μου τυχαία στο διαδίκτυο έστειλα το βιογραφικό μου στην επιχείρηση με το όνομα «Εκπαιδευτικός όμιλος ΠΛΑΤΩΝ» η οποία στεγάζεται στην οδό Εγνατίας 69, Θεσσαλονίκη.

Ένα μήνα αργότερα έκλεισα συμφωνία να εκπονήσω μια εργασία την οποία κάποιος φοιτητής θα παρουσίαζε στο πανεπιστήμιο ως δικιά του. Γνωρίζω ότι έγινα συμμέτοχος σε ακαδημαϊκή απάτη αλλά η ανάγκη μου για τα χρήματα είναι μεγάλη.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι ο «όμιλος» αναγκάζει κάθε συνεργάτη να υπογράφει συμφωνία για την εκπόνηση της κάθε εργασίας, η οποία ορίζει σαν ημερομηνία πληρωμής μια ημερομηνία τρείς μήνες μετά. Αντίγραφο της συμφωνίας κρατάει μόνο ο «όμιλος».

Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας και το πέρας τριών μηνών άρχισε το σπάσιμο νευρών από μεριάς του «ομίλου ΠΛΑΤΩΝ». Οι συνεργάτες του Π. Φωτιάδη αναβάλλουν διαρκώς την πληρωμή, δεν τηρούν καμία προθεσμία, δεν σηκώνουν τηλέφωνα για να μπορέσουν να αποφύγουν την υποχρέωση τους να πληρώσουν.

Βρίσκομαι σε απόγνωση γιατί πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο είναι πλέον φανερό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβω.

Απευθυνόμενος στους νέους της πόλης θα ήθελα να πω τα εξής:

1)      Εκπονήστε της κάθε εργασία μόνοι σας ή με τη βοήθεια ατόμων που εμπιστεύεστε και όχι μέσω του «ομίλου ΠΛΑΤΩΝ» και του κάθε φροντιστηρίου. Κανένα φροντιστήριο δεν έχει «επιστημονικό δίκτυο συνεργατών» παρά μόνο τυχαία άτομα που δηλώνουν ότι μπορούν να κάνουν μια εργασία. Είναι πιθανόν να λάβετε μια κακή εργασία την οποία θα έχετε πληρώσει ακριβά και να μην μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

2)      Όσοι επιλέγετε να βγάλετε χρήματα εκπονώντας εργασίες να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν οι προφορικές συμφωνίες να μην τηρηθούν, ακριβώς όπως συνηθίζει ο ΠΛΑΤΩΝ. Η δουλειά σας θα πουληθεί ακριβά και εσείς δε θα λάβετε παρά μόνο ψίχουλα. Μείνετε καλύτερα εκτός από την ακαδημαϊκή απάτη και την διακίνηση μαύρου χρήματος των φροντιστηρίων.

Επιλέγω την ανωνυμία γιατί να προστατέψω τον εαυτό μου από τυχόν συκοφαντικές κατηγορίες.

από Συντροφική @λληλεγύη 01/01/2016 1:37 μμ.


Το θάμα είναι σοβαρό και επειδή η εργοδοτική ασυδοσία είναι το ίδιον του καπιταλισμού που με την αφορμή της "κρίσης" και των "μνημμονίων" συντρίβει τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματα.

Να διεκδξκήσεις τα δικαιώματα σου, ανακοινώνοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τι ακριβώς συνέβη και με την  κοινωνική συμπαράσταση θα τα απαιτήσεις δυναμικά.

Δεν είσαι μόνος χιλιάδες εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τα ίδια ή και μεγαλύτερα προβλήματα στο υπάρχον σύστημα της εκμετάλλευσης. Οσο αυτά δεν αντιμετωπίζονται κοινωνικά και με μεγάλη δυναμική τόσο θα διαιωνίζονται.

Η δύναμη είναι κυριολεκτικά στα χέρια της εργατικής τάξης φθάνει αυτή να συνειδητοποιήσει τον ταξικό της χαρακτήρα.

 

«Για εμάς δεν υπάρχει άλλος ορισμός του σοσιαλισμού, εκτός από την κατάργηση της εκμετάλλευσης του ενός ανθρώπου από τον άλλο»

Che Guevara

από ? 01/01/2016 3:45 μμ.


Δε μπορεί να κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας;


Αλλά θα πρέπει να έχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση εργασίας. Κάποιο στοιχείο. Όχι μόνο τη δική του μαρτυρία.

Αν έχει έγγραφο, εκτός από την επιθεώρηση ας ενημερώσει και το ΙΚΑ, και την εφορία...

από @ο αρχικός 01/01/2016 6:53 μμ.


1)Δεν έχω κανένα έγγραφο στα χέρια μου, δεν ξέρω κάποιον τρόπο να τον αναγκάσω να πληρώσει. 

2) Θεωρώ ότι ένα απο τα πράγματα που μπορώ να κάνω είναι να ενημερώσω κόσμο να μείνει μακριά του. Οπότε όποιος μπορεί να αναδημοσιεύσει το κείμενο σε blog.

3)ΣΟ  Να αλλάξει ο τίτλος σε "καταγγελία για τον εκπαιδευτικό όμιλο ΠΛΑΤΩΝ" για να καταλλήγει κόσμος εδω απο googlαρισμα.

από @ 01/01/2016 7:46 μμ.


Έκανες δηλαδή ακαδημαϊκή απάτη και σου την φέρανε τα μεγαλύτερα ψάρια.Τα εργασιακά τα έγραψες εκεί που δεν πιάνει η μελάνι και το έπαιξες τζόκερ.Τι θέλεις τώρα,να σου πούμε μπράβο;

Να οργανωθείς συνδικαλιστικά,να μάθεις τα βασικά και να μην συνεργάζεσαι με απατεώνες άλλη φορά...

από κοίτα να δεις μπίζνα...! 01/01/2016 8:14 μμ.


Από περιέργεια, για τι ποσό μιλάμε; Πόσο πάει η ταρίφα μιας απάτης με πανεπιστημιακή εργασία;

από @ 02/01/2016 12:57 πμ.


το λέει ο ανθρωπας είχε μεγάλη αναγκη από χρήματα.

πρώτη φορα ακούτε για πληρωμένες εργασίες; Που ζείτε;

από @..... 02/01/2016 1:07 πμ.


αλλος λέει να συνδικαλιστεί. Και που ξέρεις αν δεν είναι ήδη σε σωματείο; Στο σωματείο τι θα πεί; Παμε να διεκδικήσουμε την αμοιβή μου για μια παράτυπη εργασία; Και θα τον πάρουν στα σοβαρά αυτόν ή το σωματείο αν το κάνουν τελικά;

Το λέει ξεκάθαρα ο τύπος. Μια καταγγελία κάνω για να μην υπάρξουν και άλλα θύματα.

λιγο κατανόηση παιδιά. 

από @@@ 02/01/2016 6:25 μμ.


Στενό μου πρόσωπο έχει κάνει διπλωματική εργασία για μεταπτυχιακό και πληρώθηκε περίπου 600-700 ευρώ. Μου είχε πει ότι διαφημίζουν ότι μπορούν να κάνουν και διδακτορικές εργασίες! Μιλάμε να δουλεύεις για χρόνια. Διαφημίζουν ξεκάθαρα ότι κάνουν παρανομίες και δεν υπάρχει πρόβλημα από την εισαγγελία.

Είναι γνωστή η ιστορία νέου έλληνα μετανάστη στην Γαλλία που είπε σε συνέντευξη  για δουλειά ότι έχει κάνει και διπλωματικές άλλων στο πανεπιστήμιο. Επί τόπου του είπαν "η συνέντευξη τελείωσε εδώ, άνοιξε την πόρτα και φύγε".

Στη Γερμανία ένας υπουργός παραιτήθηκε πριν κάτι χρόνια γιατί είχε κάνει λογοκλοπή στο διδακτορικό του, η λογοκλοπή είναι ξεφτίλα και αδίκημα, εδώ μιλάμε για πλαστές εργασίες.

από @καθηγητης 03/01/2016 11:20 πμ.


θεωρητικα η επιθεωρηση εργααιας δεν μπορει να σε βοηθησει αν δεν εχεις σχεση εξαρτημενης εργασιας με την επιχειρηση. δηλαδη αν εχεις σχεση εργασιας τυπου μπλοκακι ή οποιαδηποτε αλλη σχεση τυπου ελευθερου επαγγελματος δεν μπορει να κανει κατι. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ επειδη εχει τυχει να καταφερουμε με το σωματειο που συμμετεχω να κανουμε επιθεωρηση εργασιας να δεχτει να βοηθησει συναδελφο με τετοια σχεση εργασιας, θα μπορουσες να δοκιμασεις, νομιζω εξαρταται απο τη θεληση του υπαλληλου και την κατα τοπους επιθεωρηση.

κανονικα τετοιες υποθεσεις με τετοιες σχεσεις εργασιας πηγαινουν στα δικαστηρια. ρωτα καποιο δικηγορο που ασχολειται με εργατικα.

επισης ισως θα μπορουσες να ζητησεις (επωνυμο) ελεγχο της επιχειρησης απο επιθεωρηση εργασιας ή το ικα για να ελεγχθει αν εχει δηλωμενους υπαλληλους κλπ.

ισως θα ηταν καλο να ζητησεις βοηθεια απο καποιο σχετικο σωματειο της θεσσαλονικης, νομιζω θα μπορουσαν ισως να σε βοηθησουν το σεφιε (καθηγητων στα φροντιστηρια) ή ενδεχομενως ο σμεδ (μεταφραστες επιμελητες διορθωτες) που ειναι πανελλαδικο σωματειο. ωστε να μπορεσεις να κανεις μια καποια παρεμβαση μηπως φοβηθει καπως. αν και ο συγκεκριμενος απο οτι θυμαμαι οταν σπουδαζα θεσσαλονικη ηταν αλητης.

από @ 03/01/2016 8:15 μμ.


Αν θέλουν οι καθηγητές στο ΑΕΙ μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στο λαμόγιο. Αν θέλουν...

από @me 15/01/2016 12:07 πμ.


"Όσοι επιλέγετε να βγάλετε χρήματα εκπονώντας εργασίες να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν οι προφορικές συμφωνίες να μην τηρηθούν, ακριβώς όπως συνηθίζει ο ΠΛΑΤΩΝ. Η δουλειά σας θα πουληθεί ακριβά και εσείς δε θα λάβετε παρά μόνο ψίχουλα. Μείνετε καλύτερα εκτός από την ακαδημαϊκή απάτη και την διακίνηση μαύρου χρήματος των φροντιστηρίων". 

Κάτι δεν μου κολάει:

1) είσαι εσύ δεν διακινείς μαύρο χρήμα όπως λες (έχεις μπλοκ και κόβεις αποδείξεις), άρα δεν έχεις κανένα κόλημα στο να κάνεις καταγγελία, ή

2) είσαι ΜΑΥΡΟΣ, δεν δηλώνεις τίποτα εφορία και μιλάς για διακίνηση μαύρου χρήματος.

 

Τελικά η δεύτερη φορά Αριστερά σας έχει κάνει ζημιά

από @φοιτητής 15/01/2016 12:14 πμ.


Επιτέλους βρίσκω ένα φόρουμ όπου φανερώνονται τα λαμόγια που δηλώνουν επιστήμονες και καθηγητές, καλύπτονται πίσω από την επωνυμία των φροντιστηρίων και δίνουν εργασίες copy paste. Εσύ λες ότι "Είναι πιθανόν να λάβετε μια κακή εργασία την οποία θα έχετε πληρώσει ακριβά και να μην μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας". Εγώ λοιπόν, πλήρωσα μια τέτοια εργασία στον Πλάτων, πήρα copy paste, το ανακάλυψα μετά 5 μήνες και μου είπαν όταν ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, ότι ο καθηγητής έχει πληρωθεί και δεν απαντά στα τηλέφωνα. 

Προς τιμή τους μου επέστρεψαν πίσω όλα τα λεφτά απο τον ΠΛΑΤΩΝ, αλλά το λαμόγιο ο "επιστήμονας-καθηγητής" (καλή ώρα σαν τον φίλο), που συνηδειτά κοροϊδεύει τον φοιτητή και το φροντιστήριο, το παίζει και αδικημένος. 

 

από @νομικός 16/01/2016 3:35 πμ.


Είμαι φοιτητής νομικής στο ΑΠΘ και διαβάζω τα σχόλια σας. Κάποιοι συμβουλέυετε τον φίλο να πάει σε Επιθεώρηση Εργασίας, ΙΚΑ, εφορία. Τι του λέτε ρε παιδιά! Να πάει για μαλλί και να βγεί κουρεμένος;

Αν δεν έχει χαρτιά, μπλοκ αποδείξεων, ΚΑΔ, έναρξη στην εφορία, ιδιωτικά συμφωνητικά κλπ, στην καλύτερη να φάει και κάνα πρόστιμο.

Αν την πάτησε με αυτό τον τρόπο είναι κρίμα να βρει και κανένα χειρότερο μπελά. Και αυτές οι μεγαλοεταιρίες έχουν άκρες παντού. Θα του κλείσουν το σπίτι. Μέχρι και τα σχόλια μας στο ιντερνετ μπορεί να παρακολουθούν.

Άλλη φορά φίλε να είσαι προσεκτικός, και να μην πας να κάνεις αρπαχτές. Για να μη σε πληρώσαν, κάποιο λάκο έχει η φάβα.

από @την πατήσαμε πολλοί 22/01/2016 8:50 πμ.


Είτε φοιτητής είναι κάποιος είτε μπατήρης συνεργαζόμενος "καθηγητής" (ουσιαστικά απόφοιτος που ψάχνει δουλειά) αν μπει εκεί μέσα την πάτησε.

Εγώ είδα στο πανεπιστήμιο μια γραπτή αγγελία τύπου "Ζητάμε απόφοιτους από όλα τα τμήματα για υποστήριξη εργασιών τηλ......" Ούτε ποιος εκπαιδευτικός όμιλος ήταν ούτε τίποτα. Πήρα τηλ και μετά από πολύ καιρό με πήραν να μου προτείνουν αν κάνω μια εργασία. Το σοκ ήταν οτι όταν πήγα εκεί , ο υποτιθέμενος προϊστάμενος μιλούσε στους 2 υπαλλήλους σαν να ήταν σκουπίδια, χωρίς μάλλον να γνωρίζει οτι ήμουν απ' έξω.

Μου ζήτησαν να υπογράψω ένα ανυπόστατο χαρτί οτι αναλαμβάνω την εργασία, κάτι που φυσικά δεν υπέγραψα.

Την εργασία (όχι πτυχιακή, μια εργασία εξαμήνου για μάθημα) την έκανα, την παρέδωσα στο χρόνο που μου ζητήθηκε και για να πληρωθώ ένα πενιχρό ποσό έφτυσα αίμα.

Το ξαναέκανα όμως το λάθος και πήρα κι άλλη, καθώς δουλειά δεν έβρισκα.Εκεί ήμουν πιο προετοιμασμένη. Τους είπα οτι θέλω τμήμα της πληρωμής με την παράδοση ενός τμήματος της εργασίας και όχι μετά το πέρας ολόκληρης της εργασίας, καθώς επρόκειτο για πτυχιακή και είχε κόπο και χρόνο η ιστορία . Παραδίδω το κομμάτι, δεν με πληρώνουν παίζοντας παιχνίδια με το τηλέφωνο, με τον φοιτητή που υποτίθεται δεν πλήρωσε και άλλες τέτοιες βλακείες.

Τους έβρισα, είπα σε όσους φοιτητές και φίλους ήξερα για την απάτη και στο καπάκι ανάρτησα στο ιντερνετ την εργασία ως δική μου σε 3 site, αφού φυσικά δεν πληρώθηκα στον προκαθορισμένο χρόνο και επρόκειτο για δικό μου κόπο.

Θέλω να τονίσω το σοκ που υπέστη από το εξαιρετικά μεγάλο πλήθος εργασιών που μου πρότειναν. Μα καλά, απόρησα, κανένας δεν κάνει τις εργασίες μόνος του?

Το μεγαλύτερο πλήθος αφορά εργασίες νοσηλευτικής, πληροφορικής και ΕΑΠ.

Επιπλέον, δεν λέω, ντρεπόμουν πολύ για αυτή τη δουλειά και ούτε με τους φοιτητές θα τα βάλω και την τεμπελιά τους. Βρίσκουν και τα κάνουν. Αν ο καθηγητής δεν ελέγχει ποτέ το αν ο φοιτητής είναι σε θέση να συντάξεθ κείμνεο πρώτσ από όλα, να παράγει γραπτό λόγο, να αντιληφθεί τι σημαίνει αντιγράφω και τι αξιοποιώ πηγές, να γράψει τελικά ένα επιστημονικό κείμενο, φταίει ο ίδιος ο καθηγητής που δεν ενδιαφέρεται ούτε για το φοιτητή ούτε για την ουσία της θέσης που κατέχει.

Αυτό το συνάντησα κυρίως σε εργασίες που αφορούσαν μικρά τμήματα ΤΕΙ, ωστόσο και σε ΑΕΙ συμβαίνει.

Όσο για τον όμιλο, έχει τέτοιο πολιτικό βίσμα που θα τη βγάζει καθαρή πάντα. 

Εγώ πάντως δεν ξαναμπλέκω και πλά φροντίστε να το διαδίδετε, ώστε να μην καούν άλλοι άνθρωποι, είτε φοιτητές, είτε μπατήρηδες απόφοιτοι.

 

από @Αγανακτισμένος 11/04/2016 10:08 μμ.


Είναι νομίζω φανερό ότι άνθρωποι του φροντιστηρίου έχουν γράψει στα σχόλια.

Το σχόλιο με τίτλο "ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ" και η απάντηση στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΛΑΤΩΝ είναι προφανέστατα γραμμένα από αυτούς. Στο τελευταίο μάλιστα αναφέρεται και το όνομα της εργαζόμενης που εξαπάτησαν σε μια προσπάθεια να την εκφοβίσουν. 

Το γεγονός ότι η καταγγελία πλέον εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αναζήτησης για τον ΠΛΑΤΩΝ είναι θετικό ώστε να μην την πατάει άλλος κόσμος. Θα πρότεινα όμως τα 2 αυτά σχόλια να αφαιρεθούν.


Είναι ολοφάνερο ότι τα σχόλια που υπερασπιζονται τον ομιλο αυτο ειναι γραμμενα απο δικους τους, μονο αν παρατηρησει κανεις τον τροπο γραφης, αυτοι μαλλον μας περναν για χαζους. Ειναι παρανομοι οσο δεν παει και απειλουν κιολας! Γελοιοι που εκμεταλλευονται τον κοσμο που εχει αναγκη


Αφού κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τον κόπο να ενημερώσει εφορία, ικα, επιθεώρηση εργασίας και τα λοιπά, πώς να μην απειλούν και να μην έχουν ύφος;

από απτ 19/04/2016 11:15 πμ.


έχετε αφήσει σχόλια που προέρχονται από το φροντιστήριο και προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα. Βγένει το κάθε αφεντικό και πάει να μαζέψει τα ασημάζευτα και σεις του δίνετε πεδίο έκφρασης. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

από το λεω καλοπροαιρετα 20/04/2016 7:41 πμ.


αλλα εχεις χασει εντελως την μπαλα το τελευταιο διαστημα!

Καταλαβαινω οτι η δουλεια διαχειρισης του δημοφιλεστερου κινηματικου μεσου ειναι δυσκολη και οτι γραφονται τοσα πολλα πια στις συζητησεις που ειναι αδυνατο να φιλτραρονται ολα… αλλα καποια πραγματα βγαζουν ματι και πρεπει να κοβονται απο την ριζα!

Ακομα κι αν ο σχολιαστης ΤΑΚΤΙΚΗ "ΠΑΛΤΩΝ" δεν εχει ουδεμια σχεση με το φροντιστηριο πλατων (δυσκολο!) προβαινει σε μια μεγιστη ρουφιανια δινοντας το επωνυμο της κοπελας δημοσια, διατεινομενος μαλιστα οτι κινηθηκε νομικα εναντιον της!

Δεν ειμαστε ουτε δικαστες, ουτε μπατσοι για να εξετασουμε την αξιοπιστια της καταγγελουσας, αλλα ακομα κι αν ψευδεται η ρουφιανια, η διαπομπευση, και οι νομικες απειλες δεν θα επρεπε να εχουν θεση στο indymedia!

από @ΕΥΓΕ 11/05/2016 4:36 μμ.


κάτι δεν μου κολλάει στην καταγγελία. Διαβάζω τι γράφει ο τύπος:1) Κανένα φροντιστήριο δεν έχει «επιστημονικό δίκτυο συνεργατών» παρά μόνο τυχαία άτομα που δηλώνουν ότι μπορούν να κάνουν μια εργασία. Είναι πιθανόν να λάβετε μια κακή εργασία την οποία θα έχετε πληρώσει ακριβά και να μην μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.Άρα, ο τύπος δεν είναι επιστήμονας; Είναι τυχαίος; Κάνει κακές εργασίες;Τι θέλει να πληρωθεί δηλαδή για την απάτη που πουλά σε φοιτητές. Κάτι δεν μου κολά.....2) Όσοι επιλέγετε να βγάλετε χρήματα εκπονώντας εργασίες να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν οι προφορικές συμφωνίες να μην τηρηθούν. Γιατί δεν κάνεις γραπτές συμφωνίες; Που ζείς; Σ' αλλο πλανήτη; Ουπς!!!! Μήπως έχεις κάρτα ανεργίας και θέλεις να πληρώνεσαι μαύρα; Μήπως είσαι μεταπτυχιακός ή διδακτορικός και πληρώνεσαι απο προγράμματα του Πανεπιστημίου και δεν θέλεις να φαίνεσαι; Λέω, μήπως;;;;3) Επιλέγω την ανωνυμία γιατί να προστατέψω τον εαυτό μου από τυχόν συκοφαντικές κατηγορίεςΣιγά, θα κλάψω!!!! Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Άλλη δουλειά δεν είχε το ιντερνετ θα βγει να σε συκοφαντήσει. Μήπως μπερδεύτηκες φίλε;;;;;Όταν κάνεις ανώνυμες καταγγελίες, χωρίς στοιχεία, μήπως συκοφαντείς εσύ;;;;Λέω, μήπως;;;;;ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

από @euge 12/05/2016 2:33 πμ.


re file parapanw mas douleueis? afou eiste toso eksupnoi ekei ston omilo platwn na allazete ligo etsi pws grafete na mhn sas pernoun xampari ! kai afou thewreis oti o anwnumos sukofantei ti ton diavazeis giati tou apantas kai ta kaneis kai anwnuma ! ellada me ta lamogia ths

 

από @.. 11/07/2016 5:36 μμ.


stergiou "eksupne" grapse toulaxiston tipota diaforetiko kai vres kainourgies dikaiologies se exoun parei xampari . 

 

από Θύμα_του_Πλάτωνα 18/07/2016 2:55 μμ.


Οι άνθρωποι του Πλάτωνα είναι απίστευτοι απατεώνες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκαρφίζονται προκειμένου να σε κοροιδέψουν. Ούτε που σας πάει το μυαλό. Αυτός δε ο Στεργίου ο οποίος τηλεφωνικά το παίζει σοβαρός είναι η κλασική περίπτωση απατεώνα ο οποίος κρύβεται κυριολεκτικά. Μεχρι που όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο βάζανε τον τηλεφωνητή.  ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!   Δεν συζητάμε ότι είναι ασυνεπείς.   Συζητάμε ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.  Η μεγάλη μου απορία είναι ως πότε οι διασυνδέσεις θα τους βοηθάνε ώστε να επιβιώνουν αυτοί οι απατεώνες;

από @παπαγαλάκι 10/10/2016 11:12 μμ.


Γράφετε:

"Δεν ειμαστε ουτε δικαστες, ουτε μπατσοι για να εξετασουμε την αξιοπιστια της καταγγελουσας, αλλα ακομα κι αν ψευδεται η ρουφιανια, η διαπομπευση, και οι νομικες απειλες δεν θα επρεπε να εχουν θεση στο indymedia!"

Υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στο indymedia. Αναφέρετε συνέχεια έναν Στεργίου! Για αυτόν δεν είναι ρουφιανια ή διαπομπευση;

Και όχι ΣΟ, μην βιαστείς δεν είμαι ο Στεργίου. Έχω πραγματικό ονοματεπώνυμο και το δίνω δημοσίως αν θέλεις.

από @ 25/10/2016 9:15 μμ.


Καθίστε κ κάντε τις εργασίες σας ρε νεοδαπιτες. Όσο για τον συντάκτη που δεν κράτησε αντίγραφο του "συμφωνητικού", μεγάλο λάθος. 

από @eksapathmenh 29/10/2016 1:17 πμ.


Έκανα εργασία για αυτους! Μου είπαν ότι πρέπει να περάσει μήνας για να πληρωθώ για να δουν διορθώσεις αν χρειάζεται ! Μου λένε ότι είναι εντάξει και μετά από κάμποσες αναβολές μου είπαν να πάω να πάρω τα λεφτά ! Πήγα και ο φοιτητής όπως είπαν θα πήγαινε αργότερα να δώσει τα λεφτά και θα με ενημερωναν! Ξαφνικά προέκυψαν διορθώσεις και άρχισαν πάλι τα ίδια ! Ραντεβού και καλά και όλο αναβολες! Μέχρι και δικηγόρο πήραμε και το έπαιζαν μάγκες και προσπαθούσαν να μας τρομάξουν με δικαιολογίες του Τύπου αντιγραφή και διαγραφή του φοιτητή ! Ξέρουν πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και το συνεχίζουν ! Στέργιου αφού τα βλέπεις όλα απάντησε με το όνομα σου ρε γελοιε 

από @ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ 02/11/2016 2 μμ.


100 ευρώ για εργασία που δεν έστειλε ποτέ και φυσικά ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 

 

από @έλεος 12/11/2016 4:27 μμ.


παιδιά είναι απατεώνες οι άνθρωποι! προσοχή! & γω εξαπατήθηκα!

από @your answer 23/11/2016 12:48 πμ.


"Έκανα εργασία για αυτους! Μου είπαν ότι πρέπει να περάσει μήνας για να πληρωθώ για να δουν διορθώσεις αν χρειάζεται ! Μου λένε ότι είναι εντάξει και μετά από κάμποσες αναβολές μου είπαν να πάω να πάρω τα λεφτά ! Πήγα και ο φοιτητής όπως είπαν θα πήγαινε αργότερα να δώσει τα λεφτά και θα με ενημερωναν! Ξαφνικά προέκυψαν διορθώσεις και άρχισαν πάλι τα ίδια ! Ραντεβού και καλά και όλο αναβολες! Μέχρι και δικηγόρο πήραμε και το έπαιζαν μάγκες και προσπαθούσαν να μας τρομάξουν με δικαιολογίες του Τύπου αντιγραφή και διαγραφή του φοιτητή ! Ξέρουν πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και το συνεχίζουν ! Στέργιου αφού τα βλέπεις όλα απάντησε με το όνομα σου ρε γελοιε"

Κύρκου, έλα να δεις τα χάλια σου και τα copy paste σου!!! 

από @ερώτησις 23/11/2016 1:07 πμ.


"100 ευρώ για εργασία που δεν έστειλε ποτέ και φυσικά ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"

Ακόμα ένας ντεμέκ καθηγητής που δουλεύει μαύρα και δεν κόβει αποδείξεις! Και τελικά την πληρώνει ο άμοιρος ο φοιτητάκος.

από @οχο 23/11/2016 1:10 πμ.


@eksapathmenh..... Μήπως είσαι αυτή που με εξαπάτησες;;;; Στον ουρανό σε έψαχνα, στο indymedia  σε βρήκα.

 

Πες αλεύρι, το θύμα σου σε γυρεύει

από @Αντιπληροφόρηση το όπλο μας 23/11/2016 7:58 πμ.


Αυτό το πόστ είναι πολυ χρήσιμο. Αυτή η εταίρια απάτη συνεχίζει να μοιράζει διαφημιστικά στους φοιτητές και να τους εξαπατά. Τους πονάει το κράξιμο στο ίντερνετ.

Για αυτό μπαίνουν συστηματικά στο Indymedia και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσους τους καταγγέλουν. Λοιπόν τα σχόλια 

τι είπε ο άνθρωπος

ντροπή ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟΣ @eksapathmenh @ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ @eksapathmenh

Ανήκουν σε αυτούς. Μόνο κάποιος απο το φροντιστήριο θα έμπαινε στον κόπο να γράψει υπέρ τους.

Αναφέρει και πάλι όνομα στο σχόλιο @eksapathmenh κάποια Κύρκου. Σας παρακαλώ να τα διαγράψετε. Φαίνεται ότι η αντιπληροφόρηση πονάει.

από @χσδγηξ 30/11/2016 9:55 μμ.


Κι εγώ έπεσα θύμα του ομίλου Πλάτων. Ανέλαβα να ετοιμάσω μια πτυχιακή εργασία και όταν έφτασε ο καιρός να την παραδώσω μου καθόρισαν 3 ημερομηνίες στις οποίες εγώ θα έπρεπε να τους παραδώσω τμήμα της εργασίας και να πληρωθώ τμηματικά. Έστειλα το πρώτο τμήμα της εργασίας, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ. Όταν τους καλούσα στο τηλέφωνο πάντα μου έλεγαν ότι θα με καλέσει ο υπεύθυνος ο οποίος δε με καλούσε τελικά ποτέ, όπως αναφέρει και ο συνάδελφος στην καταγγελία του. Τελικά έμαθα ότι ανέθεσαν την εργασία σε άλλον συνάδελφο χρησιμοποιώντας το δικό μου υλικό!!! 

από @kleftesPLATWN 17/12/2016 5:24 μμ.


2016-12-17

→ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ!!! ←

      Παιδια οι ανθρωποι ειναι για τη φυλακη.. εχουν κ οικογενειες τρομαρα τους..ο ενας μενει κ στην Καλαμαρια με γυναικα γιατρο κ ενα παιδακι το παιζει οικογενειαρχρης ο Φωτιαδης Παναγιωτης.. αλλα θα το βρουν μπροστα τους το κακο.. γιατι αυτοι δν ειναι ανθρωποι.. για αυτο δουλευουν μονο στο ιατρειο της γυναικας του Φωτιαδη που ειναι οφθαλμιατρος στην Εγνατια 106 στον 8ο οροφο με το ονομα Χαιτα και δεν εμφανιζονται ποτε στο και καλα "φροντιστηριο" τους..ολα απο το ιατρειο γινονται.. να μην μπορει να τους βρει κανεις..

κ ο Στεργιου Ιωαννης εκει δουλευει στο ιατρειο δεν εμφανιζεται ποτε στο φροντιστηριο..ειναι ολη μερα εκει..12ωρα χτυπαει μεχρι αργα τη ωυχτα..κ στα τηλεφωνα εμφανιζεται οπου θελει αυτος..οπου δεν θελει δεν απανταει..αλλα ολα τα τηλεφωνα τα κραταει..εχει αρχειο το παλιολαμογιο αυτο..ειναι σαν ρομποτ αυτος ο ανθρωπος..δεν γελαει ποτε..αυτοι που τον ξερουν λενε οτι προκειται για ενα ρομποτ..ειναι τσιρακι του Φωτιαδη..τον ενημερωνει στα παντα..ο Φωτιαδης κινει τα νηματα στα παντα..ο Στεργιου εκτελει εντολες..αντι να αλλαξει δουλεια καθεται κ κοροιδευει τον κοσμο για να βγαλει το ψωμι του..πρεπει να το χει το αιμα σου να σαι απατεωνας για να ακολουθεις ηδη εναν αρχικλεφτη & λαμογιο οπως ο Φωτιαδης..

      Ο Φωτιαδης ειναι γνωστος απατεωνας-κλεφτης στη Θεσσαλονικη.. οσοι τον ξερουν καλα ολοι αυτο λενε..μεχρι κ οι υπαλληλοι γνωστης τραπεζας το λενε..οτι ειναι κλεφταραδες.. εχει κ εταιρεια στη Βουλγαρια παιδια κ στην Αθηνα υποκαταστημα φροντιστηριου..εχει ακινητα στη Θεσσαλονικη.. επειδη εχει πολλα λεφτα νομιζει οτι μπορει να εξαπατα τον κοσμο τους ανεργους-καθηγητες ή άνεργους επιστημονες κ τους φοιτητες γιατι ξερει οτι ο φοιτητης για να διεκδικησει τα λεφτα του δεν θα παει να του κανει δικαστηριο για να δωσει επιπλεον κ αλλα λεφτα στους δικηγουρους..με αποτελεσμα ο φοιτητης ή ο άνεργος-καθηγητης που κανει μια εργασια να μην παιρνει ποτε τα λεφτα του.. κ αυτος να χει καθαρο κερδος.. ομως ολα σε αυτη τη ζωη βγαινουν στην επιφανεια με τον καιρο.. καθαρο κερδος μπορει να εχουν αλλα το ονομα τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΟ..κ καλα που υπαρχουν αυτα τα site οπως αυτο για να ενημερωνεται ο κοσμος..γιατι ο κοσμος πριν παει καπου δεν μπορει να ξερει με τι μπλεκει κ τι ιστορια κ λαμογια κρυβονται απο πισω.. ΠΡΟΧΟΣΗ παιδια και καθηγητες μην πεσετε στα διχτυα τους..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

Υ.Γ. Στρεργιου σταματα να γραφεις εδω ολοι καταλαβαινουμε ποιος εισαι!!! δεν θα σωσεις τωρα το ονομα σου!!! εισαι ηδη black list.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ-ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ!!!


παιδια αυτοι ειναι αρχιλαμογια στη Θεσσαλονικη..ειναι γνωστοι εγκληματιες.. προσοχη! σας συμβουλευω μην συνεργαστειτε μαζι τους.. κ μενα με ειχαν στο δουλεμα..εννοειται πως δεν πηρα λεφτα ποτε κ με κοροιδευαν κ απο πανω.. απορω πως λειτουργουν ακομα..κ λενε στο καρτελακι που ξαναξεκινησε να κυκλοφορει..οτι κ καλα εχουν 50 χρονια λειτουργιας..αυτοι θα χουν γινει πλουσιοι απο αυτην την καλα στημενη κομπινα.. που ειναι το κρατος ρε γμτ να τα σταματησει τα λαμογια αυτα.. ο Φωτιαδης εχει κ γυναικα οφθαλμιατρο κ δουλευουν απο το ιατρειο της..εκει κανουν τις βρωμοδουλειες τους..που να εμφανιστουν στην διευθυνση που γραφουν τα χαρτακια τους..τολμανε.. δεν ειναι καθαροι τα λαμογια αυτα.. ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ!!! βασικα μακαρι να τους σταματησει καποιος αυτους..κοροιδευουν τον κοσμο τα ρεμαλια..ουστ!

από @otinanaiplatwn 18/12/2016 10:33 μμ.


ειναι λαμογια ολοι εκει στο ΠΛΑΤΩΝ!!! ολοι τους.. αλλα αυτος που διευθυνει και που του ανηκει ειναι ο Φωτιαδης.. κ οτι καλο λεει εδω μεσα προσοχη παιδια ειναι απο αυτους!!! τι νομιζουν οτι δεν τους καταλαβαινουμε? ολη η Ελλαδα εχει βουήξει οτι ειναι αρχικλεφτες! κοροιδευουν τον κοσμο.. καθηγητες-ανεργους κ φοιτητες ολοι εχοουν πεσει στα διχτυα τους! δεν πληρωνουν τον κοσμο κ δεν παραδιδουν τις εργασιες ποτε! ειναι μια πολυ καλοστημενη κομπινα! αλλα τους μαθαμε! ενημερωθειτε ολοι κ μακρυα τους!!! μην γινεται κ σεις θυμα τους!

από @tinapwoloitoidioleme 19/12/2016 1:06 πμ.


k egw eksapatithika!!! prosoxi!!! einai kleftes ontws!!! prepei na mazeftoyme kapws oloi mazi k na toys kataggeiloume giati vlepw oti eimaste polloi paidia.. vreite tropo na mazeutoyme oloi mazi k na pame na ton kataggeiloume!!! exei kaneis na proteinei pws tha mazeutoume? prepei na ton stamatisoume.. apo oti katalava autos to kanei sustimatika k vgazei maura lefta koroideuontas ton kosmo.. ithela na ksera o omilos frontistiriwn giati den ton ekleise akoma.. ma den einai pote kaneis ekei sto grafeio.. k den sikwnoun ta tilefwna.. k an ta sikwsoun olo upekfuges..oti na nai einai oi antrwpoi..k o Fwtiadis einai o arxigos ekei mesa..o Sterigou apo auton pairnei entoles..k eleos pou mpainoun k grafoun k autoi edw mesa gia na uperaspistoun ton eauto tous..arxilamogia sas katalavainw akrivws poia einai ta sxolia sas.. kante alli douleia.. i apatewnia den einai douleia..einai adikima..kleftes..a re kati anthrwpoi pou kukloforoun k to paizoun kurioi..oi tsarlatanoi..Fwtiadis k Stergiou..prwtoi kleftes..

από @ΝΤΡΟΠΗ_ΦΩΤΙΑΔΗ_ΣΤΕΡΓΙΟΥ 06/01/2017 11:26 μμ.


ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ! ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ! ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Κ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ Κ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΕΙ! ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ! Κ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ Κ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ! Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΩ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ..ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΖΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΕΤΣΙ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΔΗ Κ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΝΕΤΕ Κ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ.. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

από @denpamekala 17/01/2017 2:43 πμ.


Μόνο με εξωδικό γίνεται κάτι (κόστος 130 ευρώ). Εκεί θα αναγκαστούν να πληρώσουν έξοδα εξωδικού. Αλλιώς δικαστικώς... Καλά απορώ πώς μοιράζουν ακόμη κάρτες στα πανεπιστήμια???? 

από @lamogia 23/01/2017 9:37 μμ.


Εκτός από τον πλάτωνα γνωρίζω και άλλους 4 "εκπαιδευτικούς όμιλους" που διαθέτουν τέτοιες τακτικές. Στην επιθεώρηση εργασίας κάτι γίνεται (στην ουσία συμβιβασμός). Ακόμη και χωρίς εξαρτημένη σχέση εργασίας. Γνωρίζω ακριβώς τι παίζει εκ των έσω. 

Τέλος, ο κάθε όμιλος οφείλει να επιλέγει σωστά τους συνεργάτες του. Το ότι κάποιος "συνεργάτης" ενδέχεται να παραδώσει "κακή" εργασία είναι αποτέλεσμα της κακής επιλογής του φροντιστηρίου. Από την στιγμή που δεν υπάρχει επιστημονικό δίκτυο συνεργατών σε κανένα φροντιστήριο.

Επίσης η δημοσιοποίηση του ονόματος της εκπονήτριας είναι παράνομη διαδικασία. Σηκώνει μέχρι και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως και να 'χει αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές είναι αποτέλεσμα της αδράνειας. Επιπλέον θεωρούν ότι με τον εκφοβισμό και με τους παντώς τύπου τραμπουκισμούς μπορούν να πετύχουν κάτι. 

Πάντως με την επιθεώρηση εργασίας κάτι θα γίνει. Αν το ποσό είναι υψηλό (πάνω από 1000) καλύτερα κυνηγήστε το με εξώδικο. Αν μαζευτείτε αρκετά άτομα μπορείται να τους πάτε και δικαστικώς. Εκεί θα βρουν τον μπελά τους, λόγω του ότι θα γίνει δίκη, το αντικείμενο της εταιρείας αφορά παράνομη εργασία (και λογοκλοπή). Και νομίζω ότι αν δεν πληρώσουν θα τους κλείσουν την επιχείρηση.

 

από @θέμις 24/01/2017 6:20 μμ.


Τι θα πει "αν μαζευτείτε πολλά άτομα, μπορείτε να τους πάτε και δικαστικώς";

Και ένας μπορεί να τους πάει δικαστικώς. Γιατί καλλιεργείτε αυτή τη θυματοποίηση μερικοί;

Αλλά μετά πώς θα γκρινιάζουμε ότι ο κόσμος είναι μαύρος και ζοφερός και φτιαγμένος για τους ισχυρούς (όπου οι ισχυροί ξαφνικά είναι μικρολαμόγια τύπου Πλάτων που τα καταφέρνουν μόνο και μόνο επειδή βρίσκουν ανθρώπους που νιώθουν αδύναμοι).

Έλεος, δίνετε δύναμη και στο τελευταίο σκουπίδι. 

από @lamogia 26/01/2017 2:05 πμ.


Λόγω του ότι το κόστος για μία αγωγή είναι στα 600 ευρώ. Λογικά οι ομαδικές αγωγές κοστίζουν λιγότερο. Όπως και να χει τα πράγματα είναι εύκολα για την "αντιμετώπιση" του Πλάτωνα (όχι του αρχαίου, αλλά του Θεσσαλονικιού). 

Επίσης δεν νομίζω να έχει κάποιο πολιτικό βίσμα. Και πελάτες αμφιβάλλω αν έχει... Στο ΑΠΘ βλέπουν τις κάρτες του και γελάνε. Αλλά δεν είναι μόνο ο πλάτων το τονίζω. Υπάρχουν και άλλοι 4 (αυτοί που γνωρίζω εγώ). Μάλιστα έναν εξ αυτών τον πήγα στην επιθεώρηση εργασίας. Αναγκάστηκε και πλήρωσε ότι μου χρωστούσε.

από @kleftesPlatwn 31/01/2017 10:22 μμ.


Παιδια πολυ καλη ιδεα να μαζευτουμε! Να τον παμε στα δικαστηρια ειναι το λιγοτερο που του αξιζει του Φωτιαδη κ του Στεργιου! ο Στεργιου υπαλληλακος ειναι κ εκτελει εντολες του Φωτιαδη.. ψυχροι ανθρωποι..ανεκφραστοι.. αδιστακτοι..κ ισχυει οτι κρυβονται στο ιατρειο της γυναικας του Φωτιαδη.. πανω στην Εγνατια ειναι.. πως μπορουμε να μαζευτουμε ολοι εμεις που εξαπατηθηκαμε? Γιατι βλεπω ειμαστε πολλοι! 

από @lamogia 06/02/2017 12:43 πμ.


Ίσως με ένα group στο facebook και να γνωστοποιηθεί εδώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο group... Άλλη λύση δεν υπάρχει... Εάν κρύβονται στο γραφείο της γυναίκας του Φωτιάδη σημαίνει ότι με ένα ντου της ΣΔΟΕ την έχουν πολύ άσχημα. Νομίζω ότι και η επιθεώρηση εργασίας είναι καλή λύση. Αρκεί να πάτε όλοι όσοι την πατήσατε από αυτούς. Μπορώ να σας πω πως μπορείτε να κινηθείτε γιατί έκανα κι εγώ κάτι αντίστοιχο σε άλλους σαν τον Φωτιάδη και τον Στεργίου... 

από @ηλιθιοςεξαπατημενος 06/02/2017 11:44 πμ.


Παιδια βλεπω ειμαστε παρα πολλοι...Πως θα το καταφερουμε αυτο? και τι κανατε ?

από @εξαπατημένη 06/02/2017 1:43 μμ.


Αχ παιδιά!! Την εχουμε πατήσει πάρα πολλοί από τους συγκεκριμένους "ανθρώπους". Έχω μάθει απίστευτα πράγματα. Εξαπατούν τους πάντες από υπηρεσίες, τράπεζες και εννοείται όλους εμάς. Δυστυχώς, δεν τα ήξερα όλα αυτά πριν συνεργαστώ μαζί τους και τώρα τους κυνηγάω να πάρω τα δεδουλευμένα αλλά καμία ανταπόκριση. Μόνο κοροϊδία και προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Τους έχω σιχαθεί αλλά δε πρέπει να τους αφήσουμε. Όλοι να επιμείνουμε να πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε! 

από @lamogia 06/02/2017 5:32 μμ.


Παιδιά είναι αρκετοί σαν αυτούς. Δυστυχώς πρέπει να δωθούν τα ονόματα όλων όσων εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές. Είναι 3 στην θεσσαλονίκη και 1 εκτός θεσσαλονίκης (δραστηριοποιείται στην βόρεια ελλάδα). Πρέπει κάτι να γίνει.

 

Σόρρυ οι τράπεζες πως την πατάνε?

από @Αρχικός 06/02/2017 6:42 μμ.


1) Είναι φανερό ότι η απάτη του Φωτιάδη υπάρχει για τουλάχιστον μια δεκαετία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

2) Δεν έχει κάποια δύναμη αλλά βασίζεται στο γεγονός ότι οι έτοιμες εργασίες είναι παράτυπες και η σχέση εργασίας μάυρη. Οπότε ο φοιτητής δεν μπορεί να βρεί  εύκολα το δίκιο του μιας και ο ίδιος προσπαθεί να εξαπατησεί το πανεπιστήμιο. Ο εκπονητής χωρίς κανένα χαρτί στα χέρια του δεν μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα του.

3)Τα τελευταία χρόνια με την ανεργία που υπάρχει πολλοί πτυχιούχοι προσπαθούν να βγάλουν λεφτά οπότε πάντα βρίσκει νέους να εξαπατήσει. Οι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη είναι χιλιάδες οπότε πάντα βρίσκει κάποιο καινούργιο θύμα. Ο Φωτιάδης υπήρξε στην δεκαετία του 2000 πολιτευτης με ΠΑΣΟΚ ΝΔ, οπότε παίζει να έχει και κανα 2 άκρες. Αλλά αυτά ειναι ξεχασμένα πράγματα, κανένας πολιτικός δεν θέλει να έχει πολλά πολλά με έναν τόσο γνωστό απατεώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=d3lvMKbZtc4

4) Να ξέρετε ότι εγώ μετά πολλούς καβγάδες καταφερα να μου δώσει τα 3/4 του ποσού που χρωστούσε. Οπότε έχει νόημα να τον πιέζετε, να ανεβάζετε τους τόνους, να φωνάζετε , ειδικά αν έχει κόσμο απ' έξω, να παιρνετε συνεχώς τηλέφωνα. Μπορεί να σπάσει απο το πρήξιμο και να πληρώσει. Πολλές φορές χάνει την ψυχραιμία του. Για παράδειγμα αν κρύβονται στο ιατρείο μπορείτε να καλείτε συνεχώς εκεί.

5) Για ομαδική αγωγή ή διεκδικηση πιστεύω ότι πρέπει να κανονιστεί ένα ραντεβού. Κάποιος να προτείνει μέρος, ημέρα και ώρα. Να ξέρετε πάντως ότι ειναι πιθανόν να έρθει κάποιος δικός τους και να παριστάνει τον εργαζόμενο.

6) Ενημερώνουμε με mail κόσμο. Υπάρχει και αυτό το blog που είχα φτιάξει 

http://oxipiaapate.blogspot.gr/2015/12/blog-post.html

7) Γράφουμε καταγγελίες και τις στέλνουμε παντού: σε υπηρεσίες, blog, μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εγω πχ είχα στείλει: http://www.press-gr.com/2016/01/blog-post_83.html

8) Χαίρομαι που υπάρχει πνεύμα διεκδίκησης

 

από @lamogia 06/02/2017 8:02 μμ.


Πώς μπορώ να στείλω κάπου ένα email? Για να οργανωθούμε σιγά σιγά... διότι μέσω του blog δεν μπορώ να στείλω κάτι...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License