Κ-9 Φλόριντα-Μήνυση εφήβων και αποκαλύψεις για τις δολοφονικές επιθέσεις των μπάτσων

Μια μητέρα από την Φλόριντα κάλεσε την αστυνομία γιατί φοβόταν ότι ο γιος της θα αυτοκτονήσει...

Κ-9 Φλόριντα-Μήνυση εφήβων και αποκαλύψεις για τις δολοφονικές επιθέσεις των μπάτσων

 

Μια μητέρα από την Φλόριντα κάλεσε την αστυνομία γιατί φοβόταν ότι ο γιος της θα αυτοκτονήσει. Ένας μπάτσος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και άφησε τον εκπαιδευμένο σκύλο του να επιτεθεί στον 18άχρονο.

Ο μπάτσος Michael Dietz έχει κατηγορηθεί κι είναι ύποπτος για τον θανάσιμο πυροβολισμό στον 12άχρονο αφροαμερικανό Tamir Ράις- http://revolution-news.com/no-charges-for-officers-who-shot-and-killed-tamir-rice/

Σχεδίαζε από πριν πως θα χρησιμοποιήσει βία στο 18άχρονο  σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην Herald βάση της έρευνας που έχει γίνει.

 Ο Dietz έχει υψηλή θέση σε αυτήν την μονάδα(Κ-9,με εκπαιδευμένα σκυλιά-ανώτατη θέση- Keith Bush ) του αστυνομικού τμήματος και είχε γράψει ένα μήνυμα στο σπίτι του:

..Ελάτε να πάρτε τις δαγκωματιές σας..!!!!

 

{Keith Μπους (αριστερά), ο αρχηγός της αστυνομίας στο North Fork,της μονάδας Κ-9---ο αξιωματικός του Michael Dietz (δεξιά)}

 3 χρόνια αργότερα ο Jared Lemay(θύμα) είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που βρίσκουν το θάρρος να μηνύσουν το North Port- Φλόριντα για τις επιθέσεις των μπάτσων από την ειδική μονάδα Κ-9.

 

Τα άλλα δύο περιστατικά αφορούν θύματα , συνεργάτη του Μπους…

Πηγή περιγραφής- http://revolution-news.com/lawsuit-of-teen-mauled-by-k-9-exposes-culture-of-police-brutality/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License