Νεκρός ασθενής στο «Κολαστήριο» του Κορυδαλλού

αναδημοσίευση από kollectnews.org ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

Στις 23 Δεκεμβρίου οι ασθενείς-κρατούμενοι στο Κολαστήριο του Κορυδαλλού τερμάτισαν τόσο την απεργία πείνας τους όσο και την αποχή τους από τη λήψη φαρμάκων. Δυστυχώς όμως η Πολιτεία συνεχίζει το ίδιο τροπάρι και αδιαφορεί για τις ζωές των ασθενών-κρατουμένων.

 

δημοσίευση το πρωί της 23ης Δεκέμβρη από προφίλ με ονομασία "ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ" σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΊΝΑΣ"

 

 

Σήμερα, 27/12, ένας ακόμη ασθενής-κρατούμενος πέθανε εξαιτίας της κρατικής αδιαφορίας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την εγκληματική του στάση ελληνικού κράτους και βάφει και εκείνη τα χέρια της με αίμα.

Οι ασθενείς κρατούμενοι ακούν συνεχώς λόγια και υποσχέσεις από τους κυβερνώντες μα πουθενά δεν βλέπουν μια λύση.

Εδώ είναι τα αιτήματά του που η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License