Λατινική Αμερική : «Για έναν κόσμο δίχως φυλακές», έκδοση στο πλαίσιο του Μαύρου Δεκέμβρη #BlackD15  

Τα συντρόφια του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού της Μπογκοτά (Κολομβία) μας έστειλαν την παρακάτω έκδοση που τιτλοφορείται «Για έναν κόσμο δίχως φυλακές», στο πλαίσιο του καλέσματος για έναν Μαύρο Δεκέμβρη. Πρόκειται για διάλογο αναμεταξύ συλλογικοτήτων και ατομικοτήτων που δραστηριοποιούνται ενάντια στις φυλακές σε διάφορες περιοχές της Λατινικής Αμερικής.

Στον διάλογο συμμετέχει ο Αναρχικός Μαύρος Σταυρός της Μπογκοτά, ο Αναρχικός Μαύρος Σταυρός Μεξικού, το αντεξουσιαστικό έντυποRefractario από τη Χιλή, o αναρχικός Ροδόλφο Μόντες ντε Όκα από τη Βενεζουέλα, ενώ η σελιδοποίηση έγινε από το εκδοτικό εγχείρημα Feral Ediciones από την Μπογκοτά.

Η έκδοση εν συνόλω υπογράφεται από Διασυνοριακές Ατομικότητες Ενάντια στη Φυλακή και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

Ακολουθεί η μετάφραση του αφιερωματικού σημειώματος που προλογίζει το έντυπο:

Σε όλα τα άτομα που άφησαν την τελευταία τους πνοή με την αμείωτη προσμονή να ξεκάνουν τον κόσμο, καθώς και σε όσους υπέφεραν, υποφέρουν, αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται στον εγκλεισμό και στις τιμωρίες που σχεδιάστηκαν για όσους κατηγοριοποιούνται ως «εγκληματίες». Ειδική μνεία στους μαχητές Μαουρίσιο Μοράλες, Χοσέ Ταρρίο, Χάρολντ Τόμπσον, Μπάρρυ Χορν, Ουίλιαμ Ρότζερς, Μαρία Σολεδάδ Ρόζας, Εντοάρντο «Μπαλένο» Μασσάρι, και Χορστ Φαντατσίνι.

Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη.

Αναδημοσίευση από gr-contrainfo.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License