Ανοιχτο καλεσμα σε συνέλευση για μεταναστες/προσφυγες

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 18:30 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ(ΓΚΙΝΗ)

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 18:30 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ(ΓΚΙΝΗ)

Το πρωινό της Τετάρτης 11 Δεκέμβρη στην Ειδομένη, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση – σκούπα, πρωτοφανή σε μέγεθος, αλλά όχι σε τακτική, χρησιμοποιώντας βία προς τους πρόσφυγες – μετανάστες, τους οποίους και επιβίβασαν σε λεωφορεία για την Αθήνα.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που βιώσαν απαράδεκτες για εμάς πολλαπλές διαδικασίες διαχωρισμού, καθ όλη τη διαδρομή τους έως την Ειδομένη - αλλά μετά από αυτήν για όσους κατάφεραν να περάσουν - καθιστούν επιτακτική την συνέχεια των δράσεων προκειμένου να τους στηρίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε, αδιαφορώντας για τα σχέδια του κάθε υπουργού ή δημάρχου. Δεν θα ανεχτούμε νέες “Αμυδγαλέζες”.

Καλούμε ομάδες, συλλογικότητες, πρωτοβουλίες αλλά και αλληλέγγυες/ους σε ανοιχτή συνέλευση για να συνδιαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε νέες δομές και δράσεις.

Ανοιχτά σύνορα – ελεύθερη μετακίνηση για όλους-ες.
Ενάντια στην Ευρώπη-Φρούριο.
Νομιμοποίηση-ιθαγένεια-άσυλο σε όποιον/α το επιθυμεί.
Ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Να ρίξουμε το φράχτη του Έβρου
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26
Αυτοοργανωμένη Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες και Μετανάστες
Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Μπραχαμίου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License