Κάλεσμα της συνέλευσης αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές στην απεργιακή διαδήλωση 13/12

Κυριακή 13 Δεκέμβρη : ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 13:00, Χαυτεία (Σταδίου και Αιόλου)

Το ευρωπαικό ένταλµα σύλληψης για τους 5 αγωνιζόµενους φοιτητές και η επιχειρούµενη έκδοσή τους στις ιταλικές αρχές, αποτελεί δίωξη για πολιτικούς λόγους και είναι επίθεση σε κάθε αγωνιζόµενο άνθρωπο.  Επιχειρεί την ποινικοποίηση της συµµετοχής σε (διεθνείς και µη) διαδηλώσεις και στους κοινωνικούς/ταξικούς αγώνες.

Το πλατύ κίνημα αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές που παλεύει για το μπλοκάρισμα της έκδοσης τους και την παύση κάθε δίωξης εις βάρος τους, αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου ψηφιδωτού αγώνων για το μπλοκάρισμα κάθε πτυχή της καπιταλιστικής κρίσης. Αγώνες και αναχώματα όπως αυτός που δίνεται επίμονα εδώ και 2 χρόνια από εργάτες/τριες από τον κλάδο του εμπορίου, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και την ελαστικοποίηση της εργασίας. Ένας αντιεργατικός νόμος που σημαδεύει ξεκάθαρα τα ταξικά μας συμφέροντα.

 Οι αγώνες όταν συναντιούνται στην βάση της έμπρακτης αλληλεγγύης και ενός δικτύου διαδικασιών βάσης τότε πυκνώνουν και δυναμώνουν. Κι όταν αυτοί καταφέρνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σπάσουν τους πλαστούς διαχωρισμούς που τους επιβάλουν οι από πάνω, τότε είναι αυτοί οι αγώνες που καταφέρνουν και νικάνε. Η συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιζόμενους φοιτητές συμμετέχει και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την απεργιακή διαδήλωση, την Κυριακή 13/12, 13.00 στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου) 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές

 

από Συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές 12/12/2015 6:24 μμ.


Η συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιζόμενους φοιτητές συμμετέχει και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την απεργιακή διαδήλωση, την Κυριακή 13/12, 13.00 στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου) 

ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!   Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License