Κάλεσμα αλληλεγγύης στον Θ.Σίψα

Αλληλεγγύη στον Θ.Σίψα - Οι σκευωρίες δε θα περάσουν - Οι κοινωνικοί/ταξικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται

Μετά από αρκετούς μήνες από την 5η Μάη του 2010, μιας μέρας που στιγματίστηκε από τον τραγικό χαμό 3 εργαζόμενων της τράπεζας Μαρφίν στην Σταδίου, στήθηκε μια ανυπόστατη δίωξη σε βάρος του αγωνιστή Θ.Σίψα, ώστε μέσω άλλης μιας σκευωρίας να παρουσιαστεί δήθεν έργο στην εύρεση ενόχων για τον άδικο θάνατο 3 ανθρώπων.

Μέσω αυτής της δίωξης στοχοποιείται η πολιτική ταυτότητα του Θ.Σίψα και η συμμετοχή αγωνιζόμενων ανθρώπων στην μαζικότερη απεργιακή διαδήλωση (μέχρι τότε) της 5ης Μάη, ενάντια στην μνημονιακή επίθεση των ισχυρών του κόσμου προς την κοινωνία, που έχει οδηγήσει στην υποτίμηση της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το σχέδιο μοιάζει παρόμοιο. Αγωνιστές παρουσιάζονται ως εγκληματίες και διώκονται ώστε να ποινικοποιηθεί η πολιτκή τους δράση, στρέφοντας έτσι την κοινωνία εναντίον τους, παραδειγματίζοντας και προειδοποιώντας όποιον/α αγωνίζεται πως ο δρόμος της αντίστασης , της διαμαρτυρίας, της διαδήλωσης, θα τιμωρείται αυστηρά και με διώξεις στο σωρό.

Η αλληλεγγύη όμως και η σύνδεση των αγώνων σπάει το φόβο της καταστολής και γκρεμίζει τις σκευωρίες.

Κανένας μόνος απέναντι στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις.

Οι κοινωνικοί/ταξικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται

Αλληλεγγύη στον Θ.Σίψα.

 

Μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης:

Σάββατο 12/12/2015, 12:00, Μοναστηράκι

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης - Έναρξη δίκης:

Τετάρτη 16/12/2015, 9:00, Πρωτοδικείο Αθηνών (οδός Δέγλερη)

 

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License