Το 2011 τα καθίκια Κόλλιας και Βασιλείου ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας για χάρη της Frontex το ερευνητικό πρόγραμμα της σχολής ηλεκτρολόγων μηχανικών ΕΜΠ που αφορούσε την κατασκευή θερμικών καμερών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών με σκοπό την τοποθέτησή τους στα σύνορα, στον φράκτη του Έβρου. Επέλεξαν να ασχοληθούν με ένα ζήτημα, να το φέρουν σε πέρας, και να καρπωθούν από αυτό τα όποια οικονομικά και καριερίστικα οφέλη αυτό θα απέδιδε, γνωρίζοντας οτι βάφουν τα χέρια τους με αίμα.
Σαν μια άλλη ερευνητική ομάδα λοιπόν, αυτή για την διατήρηση της ταξικής μνήμης, επιλέξαμε να επιτεθούμε με σπασίμο και πέταγμα χρωμάτων στο γραφείο του καθηγητή Κόλλια. Γιατι άτομα σαν αυτούς, φέρουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης παρέχοντας το γνωσιακό υπόβαθρο για την ολοκλήρωση της κατασκευής του φράκτη του Έβρου.
Τέλος έγινε αφισοκόλληση στον χώρο της πολυτεχνειούπολης με αφίσα που αφορά το γεγονός και τις πολιτικές του προεκτάσεις.

Λαμόγια Καθηγητάδες, Μπάτσοι-Λιμενόμπατσοι, Συνοριοφύλακες, Λακέδες Πολιτικοί, η ανάσα σας βρωμάει θάνατο.
Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς της τάξης μας. Τίποτα δεν τελείωσε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License