Πάτρα: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Θ. ΣΙΨΑ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ (ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 18.00 ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ (ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)_ΠΑΤΡΑ ΔΙΚΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12: 9πμ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Δέγλερη)

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Το κράτος εξαπολύει μια άνευ προηγουμένου ιδεολογική επίθεση στοχοποιώντας αγωνιστές και ειδικότερα τους αναρχικούς, οξύνοντας έτσι την αντιεξεγερτική εκστρατεία που είχε ήδη ξεκινήσει από το Δεκέμβρη του 2008 και αποσκοπούσε στην εγκληματοποίησης, την πολιτική απομόνωση και την ιδεολογική κατασυκοφάντηση του αναρχικού- αντιεξουσιαστικού κινήματος στο σύνολό του.

Σήμερα, που η επίθεση του κράτους και των αφεντικών εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και στοχεύει στο χτύπημα των κοινωνικων και ταξικών αντιστάσεων ώστε να εδραιωθεί ευκολότερα το νέο καθεστώς εξαθλίωσης και ολοκληρωτισμού, ως αναρχικοί κοινωνικοί αγωνιστές θα σταθούμε αλληλέγγυοι στο σύντροφο Θ. Σίψα αναγνωρίζοντας στη δίωξη του την προσπάθεια εγκληματοποίησης των αναρχικών και των αγωνιζόμενων ανθρώπων και την απόπειρα ποινικοποίησης της συμμετοχής σε μια μαχητική διαδήλωση. Απέναντι στην εγκληματική και αντικοινωνική βία του κράτους, του κεφαλαίου και των μηχανισμών τους, η κοινωνική και ταξική αντιβία είναι δίκαιη.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αναρχικό αγωνιστή Θ. Σίψα που διώκεται χωρίς κανένα στοιχείο για την υπόθεση της τράπεζας Marfin

 

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ !

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 18.00 ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ (ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ)_ΠΑΤΡΑ

ΔΙΚΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 16/12: 9πμ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Δέγλερη)

 

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση

(θα μας βρείτε κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά τις 7μμ στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω, Πατρως 87 στις σκάλες)

https://saktapatra.wordpress.com/2015/12/10

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License