18/12 μπεεε φορ μπέος

μπέος ξύλο στημένα πάρτυ

ρε παιδιά όσον αφορά την ανακοίνωση του μπέου για τις πολιτοφυλακές εναντίων των αναρχικών/μπαχαλάκηδων μήπως πρέπει να υπάρξει κάτι πιο οργανωμένο από πλευράς μας? δεν λέω είναι τα συντρόφια στο βόλο αλλά πιστεύω είναι κ άλλοι που θα θέλανε να βρίσκονται εκείνη τη μέρα στο παρτάκι του μρ μπεεε


Τα μεγάλα μυαλά της Κατεχάκη, αφού διορθώσανε τη φωτογραφία του διοικητή τους που είχε μέσα και το password των Windows, βάλανε το Μπέο να κάνει δήλωση, μήπως και τσιμπήσουμε και βοηθήσουμε τα κανάλια να έχουν καλά πλάνα από το Βόλο.

Ο Μπέος από την άλλη επειδή δεν είναι αρκετά ψηλά στην τροφική αλυσίδα της μαφίας, έχει ανάγκη την Κατεχάκη, γιατί ξέρει ότι μπορούμε να περάσουμε να τον δούμε από κοντά όποια στιγμή θέλουμε, όχι τώρα που μας καλεί πανελλαδικά στο πάρτυ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License