Φωτογραφίες από την συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 5 (Υπουργείο Δικαιοσύνης, 8.12.2015)

αναδημοσίευση από στ:οργή http://storgh.blogspot.gr/

8.12.2015 Φωτογραφίες από την συγκέντρωση αλληλεγγύης
στους 5 αγωνιζόμενους φοιτητές έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

από * 09/12/2015 11:53 μμ.


Συνολικά, παρευρέθηκαν γύρω στα 300 άτομα. Φωνάχτηκαν συνθήματα και η συγκέντρωση έληξε με πορεία προς το μετρό Κατεχάκη, κλείνοντας για λίγα λεπτά τη Μεσογείων.  Υπήρχε πολύ έντονη αστυνόμευση.

Η συγκέντρωση στοχοποιούσε το ελληνικό κράτος που, αφού έθεσε σε εφαρμογή το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, θα λάβει σε λίγες ημέρες την απόφαση έκδοσης ή μη των πέντε αγωνιστών.Η τελική αφορά το ελληνικό κράτος. Η παρουσία μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε, επίσης ,ιδιαίτερο νόημα ενόψει των δηλώσεων του Υπουργού Δικαιοσύνης ότι είναι θετικός στην έκδοση των 5 στην Ιταλία, με τον όρο να εκτίσουν την ποινή στην Ελλάδα (περισσότερες πληροφορίες εδώ http://free5.gr/corriere-ypex/ ). Θα ακυρώσουμε κάθε τέτοια πρόθεση. Καμία σκευωρία από μεριάς του κράτους και του κεφαλαίου δε θα στηθεί στις πλάτες των συναγωνιστών μας στο όνομα της αποτελεσματικής συνεργασίας των κρατών.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 5

ΜΠΛΟΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ NOEXPO

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License