ΠΑΤΡΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 3/12

.

Το πρωί της Πέμπτης 3 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η απεργιακή διαδήλωση στην Πάτρα. Στην πορεία σχηματίστηκε αναρχικό μπλοκ ύστερα από κάλεσμα τηςσυνέλευσης αναρχικών για την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση, όπου συμμετείχαν περίπου 80 άτομα. Το κεντρικό πανό έγραφε: «Ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, να οργανώσουμε την κοινωνική – ταξική αντεπίθεση.

Η προσυγκέντρωση έγινε στο παράρτημα και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Στο εργατικό κέντρο αναρτήθηκε πανό αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές που απειλούνται με έκδοση στις Ιταλικές αρχές για τα γεγονότα της διαδήλωσης της Πρωτομαγιάς 2015 στο Μιλάνο ενάντια στη διεθνή έκθεση EXPO.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΩΝ

https://saktapatra.wordpress.com/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License