Συγκέντρωση- πορεία 6/12 (Αγρίνιο, κατάληψη apertus)

Κάτω τα χέρια από το κόσμο του αγώνα. Να μην εκδοθούν οι 5 αγωνιζόμενοι φοιτητές από την Αγία Παρασκευή. Συγκέντρωση- πορεία 6/12 πλατεία Δημάδη, 19:00 Κατάληψη apertus Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

post image

Την χρονιά που η σφαίρα του μπάτσου Κορκονέα, διαπερνά την καρδιά του νεαρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η κρίση, που κάνει την εμφάνισή της σε παγκόσμια κλίμακα, αρχίζει να εκδηλώνεται και στην Ελλάδα. Ενώ τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης είναι έκδηλα σε όλα τα πεδία της ζωής μας, παράλληλα δημιουργείται ένα πολύμορφο κίνημα αντίστασης και αλληλεγγύης που απέναντι του έχει σταθερά τους ένοπλους φρουρούς του κεφαλαίου.  Από το 2008 έως και σήμερα η καταστολή του κράτους έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα και πολλές τακτικές. Ωστόσο η πολιτική της καταστολής παραμένει η ίδια: φίμωση κάθε φωνής διαμαρτυρίας και πάταξη κάθε κίνησης αντίστασης. Μια καταστολή που στα πλαίσια της Ευρώπης- Φρούριο απόκτα διεθνή χαρακτήρα με την διακρατική συνεργασία των δυνάμεων καταστολής των κρατών μελών της Ε.Ε, όπως είναι η απαίτηση του ιταλικού κράτους να εκδοθούν οι 5 αγωνιζόμενοι φοιτητές από την Αγία Παρασκευή.

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι κρατικές και παρακρατικές δολοφονίες, η αστυνομική βία, η καταστολή του κράτους, η έκδοση αγωνιζόμενων ανθρώπων, η κρίση και η εντεινόμενη εκμετάλλευση, τα «ναυάγια»-δολοφονίες των μεταναστών στην Μεσόγειο και τόσα ακόμα, αποτελούν κομμάτια που συνθέτουν την κρατική και  καπιταλιστική βαρβαρότητα.

 

Κάτω τα χέρια από το κόσμο του αγώνα.

Να μην εκδοθούν οι 5 αγωνιζόμενοι φοιτητές από την Αγία Παρασκευή.

 

Συγκέντρωση- πορεία

6/12 πλατεία Δημάδη, 19:00

 

Κατάληψη apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License