Καμία έκδοση καμία κατηγορία για την noExpo

Καμία έκδοση καμία κατηγορία για την noExpo

Την Τρίτη  24/11 και το Σάββατο στις 28/11 η ΟΡΜΑ συμμετείχε στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ιταλική πρεσβεία και μοναστηράκι αντίστοιχα, για την αποτροπή έκδοσης των 5 φοιτητών στην Ιταλία λόγω της συμμετοχής τους στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιά του 2015 ενάντια στην NoExpo στο Μιλάνο.

Aπαιτούμε την παύση κάθε κατηγορίας και δίωξης όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των Ιταλών που βρίσκονται κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση.


Το μήνυμα που στείλαμε ήταν σαφές. Στην στοχοποίηση των συντρόφων από τα κράτη και τους λοιπούς εχθρούς των συμφερόντων των λαών, η απάντηση βρίσκεται στις εξεγέρσεις του κόσμου του αγώνα. Αυτές δείχνουν τον δρόμο για την ταξική δικαιοσύνη και ελευθερία και αυτόν είμαστε πρόθυμοι να ακολουθήσουμε, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν μπροστά μας και μέχρι να επιβάλουμε την εφαρμογή των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License