Ρέθυμνο: Δράσεις αλληλεγγύης για τους 5 διωκόμενους φοιτητές


post image

Στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης στους 5 διωκόμενους φοιτητές για την πορεία της noExpo στο Μιλάνο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/11/15 παρέμβαση με μικροφωνική και μοίρασμα κειμένων στο πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο. Κρεμάστηκε επίσης πανό, ενώ έχουν βγει ψηφίσματα αλληλεγγύης και από τους συλλόγους των τμημάτων του Οικονομικού, της Ψυχολογίας και της Φιλοσοφικής Σχολής.

Σήμερα, Πέμπτη 26/11/15, θα υπάρχει καφενείο από τα Αυτόνομα Σχήματα με κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τους 5 διωκόμενους φοιτητές στο Στέκι των Πολιτιστικών Ομάδων (από τις 17:00), ενώ το Σάββατο 28/11/15, έχει καλεστεί συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης (Δημαρχείο Ρεθύμνου, 12:00 πμ) από τις συλλογικότητες: Directiva από τα κάτω (Ηράκλειο), Αυτόνομα Σχήματα Παν/μίου Ρεθύμνου, Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου Κρήτης, Συνέλευση Ενάντια στον Εγκλεισμό (Χανιά)

 

Στη διεθνοποίηση της καταστολής απαντάμε με αλληλεγγύη

Καμία έκδοση- καμία δίωξη των 5 φοιτητών στις Ιταλικές αρχές

Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της πορεία της 1ης Μάη στο Μιλάνο

 

Αυτόνομα Σχήματα Πανεπιστημίου Ρεθύμνου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License