ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΕΦΑΑ Αθήνας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα παρέμβαση από το Ελευθεριακό Σχήμα ΤΕΦΑΑ με μοίρασμα κειμένου και στήριξη από 15-20 φοιτητές και αλληλέγγους με αφορμή την φίμωση λόγου και το ξύλωμα του πανό αλληλεγγύης προς τους 5 διωκόμενους φοιτητές για την υπόθεση του Μιλάνο και τους ιταλούς αγωνιστές. Επικοινωνία: estefaa@espiv.net

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα παρέμβαση από το Ελευθεριακό Σχήμα ΤΕΦΑΑ με μοίρασμα κειμένου και στήριξη από 15-20 φοιτητές και αλληλέγγους.
Σκοπός της παρέμβασης ήταν να υψώσουμε την φωνή μας ενάντια στο καθεστώς φίμωσης λόγου που επικρατεί στην σχολή μας, όπως οι τραμπουκισμοί, τα σκισίματα αφισών και οι απειλές.
Αποκορύφωμα το κατέβασμα του πανό αλληλεγγύης προς τους 5 διωκόμενους φοιτητές για την υπόθεση του Μιλάνο και τους ιταλούς αγωνιστές.
Κάτα την παρέμβαση πληροφορηθήκαμε πως το πανό κατέβηκε από υψηλόβαθμο καθηγητή-στέλεχος της σχολής, που παράλληλα επιτελεί ρόλο επόπτη ασφαλείας και έχει παρουσιάσει παρόμοιες πρακτικές στο παρελθόν. 
Δηλώνουμε υπεύθυνα πως αυτές οι πρακτικές δεν θα περάσουν.

Αλληλεγγύη στους προφυλακισθέντες συντρόφους της ιταλίας
Μπλοκάρουμε την έκδοση των 5 φοιτητών αγωνιστών
Καμία δίωξη σε ελλάδα και ιταλία


Σάββατο 28/11 στις 12:00


Όλοι στην συγκέντωση-πορεία στο Μοναστηράκι στα πλαίσια της 

Πανευρωπαϊκής ημέρας δράσης-αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του No-Expo

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΕΦΑΑ

Επικοινωνία: estefaa@espiv.net
 


Το κείμενο που μοιράστηκε είναι το παρακάτω:
(+PDF)

                                             Γυμνασμένα σώματα – “Αγύμναστα μυαλά”

Το κλίμα επίδειξης δύναμης-φίμωσης λόγου που επικρατεί στην σχολή μας είναι πλέον γνωστό. Σκισίματα αφισών μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τραμπουκισμοί και απειλές. Αποκορύφωμα το κατέβασμα του πανό αλληλεγγύης προς τους 5 διωκόμενους φοιτητές για την υπόθεση του Μιλάνο και τους ιταλούς αγωνιστές που αναρτήθηκε ξημερώματα 20/11 και ξηλώθηκε το ίδιο πρωί.

Στα τσιράκια του κράτους, είτε προέρχονται από λέσχες καθηγηταδων, είτε από υποτακτικούς κομματικών μηχανισμών που επιδιώκουν να αναπαράγουν το μοντέλο μιας αποστειρωμένης σχολής δήθεν αποκομμένης από την καθημερινή επίθεση της κυριαρχίας προς τους απο κάτω, υπενθυμίζουμε πως καμία επίθεση δεν στάθηκε ικανή να μας σταματήσει από τους αγώνες μας.

Αυτές οι πρακτικές δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας πεισμώνουν. 

Ήρθαμε για να μείνουμε.

Αλληλεγγύη στους προφυλακισθέντες συντρόφους της ιταλίας Μπλοκάρουμε την έκδοση των 5 φοιτητών αγωνιστών Καμία δίωξη σε ελλάδα κι ιταλία

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License