Εκδηλώσεις στο Ελευθεριακό Στέκι Πικροδάφνη


post image

Εκδηλώσεις στο Ελευθεριακό Στέκι Πικροδάφνη (Αγ. Βασιλείου και Π.Π.Γερμανού 22, Μπραχάμι)   Πέμπτη 19/11 στις 20.30 Προβολή ντοκιμαντέρ “Αντίο φίλε” (αφιερωμένο στο Χάρη Τεμπερεκίδη) Θα ακολουθήσει μπαρ για την οικονομική ενίσχυση του «ταμείου αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών»   Πέμπτη 26/11  στις 20.30 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΘΙΚΗ ΤΕΡΟΡΙΣΜΟΣ Ραδιοφωνικό θέατρο και συζήτηση   Με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου «ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ Λαϊκή βία στην  προεπαναστατική Ρωσία» από τις εκδόσεις Δαίμωνας του Τυπογραφείου, παρακολουθούμε σε ραδιοφωνική απόδοση το θεατρικό  έργο «ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ» του Αλμπερ Καμύ και συζητάμε.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License