Συγκέντρωση-Πορεία Σάββατο 21 Νοεμβρίου 12μμ πλ. Βικτωρίας

Να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό και να οικοδομήσουμε ένα κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη. Κοινοί αγώνες όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων για έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας και αλληλεγγύης. Συγκέντρωση-Πορεία Σάββατο 21 Νοεμβρίου 12μμ πλ. Βικτωρίας

post image

στην καπιταλιστική περιφέρεια…

Η Μέση Ανατολή και η Αφρική είναι το πεδίο που ξεδιπλώνονται όλοι οι ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί μεταξύ των ισχυρών καπιταλιστικών κέντρων (κυρίως ΗΠΑ, Ρωσίας, ΕΕ) με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση, τον έλεγχο και την επιβολή. Οικονομικές και στρατιωτικές επεμβάσεις, απολυταρχικά καθεστώτα-μαριονέτες, η υποδαύλιση θρησκευτικών φανατισμών και η στήριξή φονταμενταλιστών (ISIS) συνθέτουν ένα καθεστώς μόνιμης αποσταθεροποίησης. Ο ανελέητος πόλεμος που αφήνει πίσω του εκατομμύρια νεκρούς και κατεστραμμένες πόλεις, η οικονομική αφαίμαξη και η λεηλασία ανθρώπων και φύσης δημιουργούν τεράστια ρεύματα μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών που επιζητούν την επιβίωση από την ανελέητη επίθεση του καπιταλισμού.

στα αιματοβαμμένα σύνορα της Ευρώπης φρούριο…

Στα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο διεξάγεται η δεύτερη πράξη του πόλεμου. Φράχτες, στρατιωτικοί μηχανισμοί (Frontex), λιμενόμπατσοι-δουλέμποροι, ναρκοπέδια, στρατόπεδα συγκέντρωσης,  οι συνθήκες Δουβλίνο ǀ και ǁ συνθέτουν το πραγματικό πρόσωπο της κυριαρχίας. Τα κροκοδείλια δάκρυα και το φιλανθρωπικό πρόσωπο των κρατικών αξιωματούχων και των αστών δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν, το κράτος, οι διακρατικοί μηχανισμοί εξουσίας, η ντόπια και διεθνής οικονομική ελίτ ευθύνονται για τον ξεριζωμό, την λεηλασία και το θάνατο εκατομμύριων ανθρώπων.

Να οργανώσουμε την διεθνιστική και τη ταξική αλληλεγγύη μας και στήσουμε αναχώματα σε κανιβαλιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις.

Να ανατρέψουμε τον καπιταλισμό και να οικοδομήσουμε ένα κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη.

Κοινοί αγώνες όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων για έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας και αλληλεγγύης.

Συγκέντρωση-Πορεία

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 12μμ πλ. Βικτωρίας

vogliamotutto.espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License