Ολοκληρώθηκε η πορεία για το πολυτεχνείο στην Πάτρα με την συμμετοχή του κόσμου να αγγίζει τις 3000. Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πάτρας συμμετείχε στο μποκ της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης της Βιο.Με. που αριθμούσε 400 άτομα. Νοηματοδοτόντας την πορεία για το πολυτεχνείο με τον αγώνα τον εργαζομένων για την διατήρηση των μέσων προς την αυτοδιαχείρηση της παραγωγής , καλούμε στη συμμετοχή στην πορεία στις 25 Νοέμβρη . ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ο πλειστηριασμός του εργοστασίου. Νίκη στον αγώνα της μεταλλευτικής!

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πάτρας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License