Επίθεση με μπογιές στο Ιταλικό Προξενείο (Αθήνα)

Επίθεση με μπογιές στο Ιταλικό Προξενείο (Αθήνα)

Κατά την διάρκεια της αντι-ιμπεριαλιστικής πορείας για την 17 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε επίθεση με μπογιές στο Ιταλικό Προξενείο (Σεκερη & Βασιλίσσης) σαν μία ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους 5 διωκόμενους διαδηλωτές που απειλούνται με έκδοση στην Ιταλία. (περισσότερα για την υπόθεση εδώ).

 

Το κίνημα αλληλεγγύης με την πολύμορφη δράση του, καλείτε να προστατεύσει τους 5 αγωνιζόμενους, και μέσα από αυτόν τον αγώνα να βάλει τις βάσεις για το πρακτικό και πολιτικό ξεδόντιασμα των κατασταλτικών νομοθετικών πλαισίων ντόπιων και ευρωπαϊκών.

 

Να μπλοκάρουμε την έκδοση των 5 διαδηλωτών. Άμεση απόσυρση των κατηγοριών για όλους τους συντρόφους !

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License