Στα φιλελεύθερα βήματα του Δυτικού πολιτισμού- ένστολα γουρούνια της Κομητείας Alameda –Καλιφόρνια σε δράση

Στα φιλελεύθερα βήματα του Δυτικού πολιτισμού- ένστολα γουρούνια της Κομητείας Alameda –Καλιφόρνια σε δράση

Στα φιλελεύθερα βήματα του Δυτικού πολιτισμού- ένστολα γουρούνια της Κομητείας Alameda –Καλιφόρνια σε δράση

 

 

Το γραφείο του δημόσιου συνηγόρου στο Σαν Φρανσίσκο κυκλοφόρησε βίντεο το βράδυ όπου βλέπουμε δύο αναπληρωτές μπάτσους από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Alameda της Καλιφόρνιας  να χτυπάνε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι κουλουριασμένος στο έδαφος. Τα πρώτα χτυπήματα των “γουρουνιών” είναι με γροθιές στον άνθρωπο και στην συνέχεια με τα κλομπ τους. Επανειλημμένα χτυπάνε τον άνδρα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Σταματάνε τα δολοφονικά χτυπήματα ενώ έχουν φθάσει στο σημείο κι άλλα ένστολα γουρούνια, αντί της παροχής άμεσης ιατρικής φροντίδας ή να καλέσουν ένα ασθενοφόρο το κοπάδι των μπάτσων ρίχνουν φακούς πάνω στο πρόσωπο του, συζητάνε αμέριμνοι ενώ ο άνθρωπος σφαδάζει από τους πόνους και ζητάει βοήθεια.

 

https://www.indybay.org/uploads/2015/11/14/alameda_county_sheriff_beating_in_san_francisco_video.mp4

 

https://youtu.be/irh3JUch7Hg

  Κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, το ένα ένστολο γουρούνι στα δεξιά χτυπά τον αβοήθητο άνθρωπο με το κλομπ-μπαστούνι του με τόση βαναυσότητα που  ακούγεται το “ρουθούνισμα” του σε κάθε χτύπημα. Είναι προφανές ότι οι 2 μπάτσοι απόλαυσαν σαδιστικά την ευκαιρία να διαλύσουν τον άνθρωπο. Το αναπηρικό καρότσι υπήρχε για διακόσμηση και ο βασανισμός συνεχιζότανε γιατί ο άνθρωπος δεν μπορούσε να περπατήσει από το ξύλο. Σύμφωνά μάλιστα με το γραφείο που κατέγραψε το περιστατικό οι χρόνοι στο βίντεο(στο βίντεο τονίζω γιατί δεν ξέρουμε και πριν την καταγραφή ας ξεκινάει με κυνηγητό το βίντεο) είναι διπλάσιοι άρα μπορείτε να καταλάβετε τον βασανισμό του ανθρώπου.- https://twitter.com/sfdefender/status/665383693284827137

Το ποστ κάνει μετά αναφορές στα ΜΜΕ, τα περισσότερα το ξεπερνάνε εύκολα με αποκορύφωμα την San Francisco Chronicle που λέει ότι το βίντεο απλώς βάζει ερωτήματα αν υπάρχει υπερβολική χρήση βίας…..

 

https://youtu.be/eM0lXNJYetU(No justice no peace-A.C.A.B)

πηγή περιγραφής

https://www.indybay.org/newsitems/2015/11/14/18779981.php#18779982

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License