Συμμετοχή στη πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες στις 21 Νοεμβρίου 2015, 12μμ, πλ. Βικτωρίας

Η συνέλευση αναρχικών για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση θα συμμετέχει στη πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες, που έχει καλεστεί (από την αντίστοιχη συνέλευση) στις 21 Νοεμβρίου 2015, στις 12μμ, στη πλατεία Βικτωρίας.

post image

Η συνέλευση αναρχικών για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση θα συμμετέχει στη πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες, που έχει καλεστεί (από την αντίστοιχη συνέλευση) στις 21 Νοεμβρίου 2015, στις 12μμ, στη πλατεία Βικτωρίας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

που εξαναγκάζονται στη φυγή από τις εστίες τους προκειμένου να σωθούν από τις βόμβες της δύσης, από τις φρικαλεότητες των τοπικών κυβερνήσεων και των φονταμενταλιστών, από τις συνθήκες φτώχιας και εξαθλίωσης που τους επιβάλλουν ντόπια και υπερεθνικά αφεντικά.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

που επιβάλλουν την εκμετάλλευση και την καταπίεση, την εξαθλίωση και την οικονομική ανέχεια.

που καταστρέφουν χώρες, πόλεις και εξοντώνουν πληθυσμούς προκειμένου να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους.

που κινούνται προς την επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού και την εγκαθίδρυση ενός μόνιμου καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για τον έλεγχο, την επιτήρηση και την πλήρη υποταγή ολόκληρης της κοινωνίας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ

που στήνει φράχτες, τείχη, ναρκοπέδια, στρατόπεδα συγκέντρωσης προκειμένου να ελέγξει τα τεράστια ρεύματα προσφύγων και μεταναστών τα οποία δημιουργήθηκαν εξαιτίας των ενδοκαπιταλιστικών ανταγωνισμών, που οδηγούν σε στρατιωτικές και οικονομικές επεμβάσεις των ισχυρών κρατών της δύσης, των διακρατικών μηχανισμών τους και των συμμάχων τους που έχουν στόχο την λεηλασία και τον οικονομικό έλεγχο των περιοχών της καπιταλιστικής περιφέρειας.

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΟΓΡΑΜΜΕΣ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ

ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

κοινοί αγώνες όλων των από τα κάτω

για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση

για την κοινωνική επανάσταση για την αναρχία και τον κομμουνισμό

 Συγκέντρωση-Πορεία Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 12μμ, πλ. Βικτωρίας

 Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License