ΣΚΑΪ «εξασφάλιση» Πανούση-Μega προπαγάνδα γκαιμπελίστικη

ΣΚΑΪ «εξασφάλιση» Πανούση-Μega προπαγάνδα γκαιμπελίστικη

ΣΚΑΪ «εξασφάλιση» Πανούση-https://athens.indymedia.org/post/1551258/

Μαζί και το Mega που η κλήτευση του Ψυχάρη για τα λεφτά των δανείων ήταν προγραμματισμένη αν και οι υπάλληλοι της τηλεοπτικής ανώνυμης εταιρείας προσπαθούν να προπαγανδίσουν το αντίθετο έχοντας δώσει ρεσιτάλ γκαιμπελισμού.Παρερμηνεύοντας το κείμενο του Ρωμανού στο σημείο για την εν ψυχρώ εκτέλεση από τον Κορκονέα του Αλέξη Γρηγορόπουλου(o Aλέξης ήταν ένας εξεγερμένος κτλ...κι ο Κορκονέας δεν ήταν ένας τρελός αλλά η εξουσία κτλ κτλ,όποιος αντέχει ας δει το σημερινό δελτίο των 8).Μεταφορικά γράφει για τον φίλο του και εννοεί αυτό: ως έναν εξεγερμένο έφηβο,ανήσυχο για αυτά που συμβαίνουν γύρω του ενώ παρουσιάζεται έμμεσα ως επίθεση από τον αδικοχαμένο Αλέξη και μετά δολοφονία από τον Κορκονέα το μοιραίο βραδυ.

Την σχολή αυτής της προπαγάνδας την γνωρίζουμε πολύ καλά.Υπάρχουν τόσοι μάρτυρες,τόσες καταγραφές και την σύγχιση που προσπαθεί να προκαλέσει το Μega θα πέσει στο κενό ενώ με τον Γιάννη Πανούση γελάμε περισσότερο από τον Τζιμάκο.Αλλά εκτός από το γέλιο υπάρχει κι η οργή,με την οικονομική ασφυξία και με αυτά τα θέματα που προσπαθεί να δημιουργήσει η κάθε μορφής εξουσία μπορεί να απασφαλιστεί ένας κατάμαυρος Σεπτέμβρης.

Λίγο σεβασμό στον εαυτό τους αυτοί οι ανθρώποι δεν έχουν αναρωτιέμαι,για το κέρδος,την εξουσία,την καταπάτηση κάθε πραγματικής ελευθερίας θα χρησιμοποιήσουν και θα παρερμηνεύσουν τα πάντα ακόμα και την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

από N.Π 14/11/2015 12:10 πμ.


κατάμαυρος Δεκέμβρης.


Δε λέει τίποτα το όνομα ΣΚΑΙ ούτε το όνομα MEGA. Συγκεκριμένοι μισθοφόροι γράφουν, μιλάνε, δημοσιεύουν, προπαγανδίζουν τη σαπίλα.

από Αα 15/11/2015 9:16 μμ.


Σαπίλα και αηδία.Ξεφτιλο-μμε και μυστικές υπηρεσίες έχουν στήσει ολόκληρη προβοκάτσια με στόχο πολιτικούς κρατούμενους. Ο Πανούσης είναι απλή μαριονέτα σε αυτη την ιστορία. Το αν προσπαθούν να πιέσουν την κυβέρνηση για δικά τους θέματα (αλλαγές στην ευπ κλπ) είναι δευτερεύον. Το σημαντικό είναι ότι ασκείται ασφυκτική πίεση επικοινωνιακά σε θέματα που αφορούν πολιτικούς κρατούμενους για να δικαιολογηθεί η καταστολή του προηγούμενου διαστήματος (συλλήψεις συγγενών, συνεχείς αρνητικές απαντήσεις στο αίτημα του Ρωμανού κλπ κλπ) και οτι θα ακολουθήσει στο μέλλον, αν τους το επιτρέψουμε. Επιπλέον φαίνεται πως η μπάτσοι διεκδικούν εξουσίες όσων αφορά την εμπλοκή τους στις φυλακές και πιέζουν έμμεσα το υπουργείο Δικαιοσύνης. Όλα αυτά ειναι πολύ σοβαρά θεματα και πρέπει να υπάρξει άμεση απάντηση από την πλευρά μας, χωρίς καμία αυταπάτη για τον Σύριζα και το ρόλο του. 

από παλιανάρχας 16/11/2015 3:40 πμ.


Και άλλα πράγματα όζουν.

Όταν οι μηδενιστές μαύροι σύντροφοι τα λένε με τον άνθρωπο του πρωθυπουργού και του υπουργού δικαιοσύνης και κανονίζουν καταστάσεις ας πούμε.

Ε;

από N.Π 16/11/2015 9:26 πμ.


θες να σου απαντήσω σε τι;(!!)Εσύ υιοθετείς τα λεγόμενα Πανούση που έχει τέτοια μανία καταδίωξης και δεν ξέρει ούτε που πατάει,ούτε που βρίσκεται.Μάλιστα,θες να σου απαντήσω εγώ τώρα σε δημόσιο φόρουμ για τέτοια θέματα.Εγώ έχω συγκεκριμένη άποψη και γνωρίζω κάποια θέματα πολύ καλά.Ρε φίλε δεν στέκουν αυτά τα πράγματα με την πραγματικότητα,το καταλαβαίνεις;Επίσης δεν ξέρω τι θα κάνει η συλλογική διαχείρηση αλλά εγώ βλέποντας ένα τέτοιο σχόλιο που παίρνεις σαν αληθινά γεγονότα αυτά τα εξωπραγματικά της γκαιμπελίστικης προπαγάναδας και βάζεις και ερώτημα θα σε έκοβα γιατί κάνεις ζημειά στο μέσο,στο α/α χώρο,στο ποστ κτλ.Και δεν είμαι μηδενιστής πιστεύω να καταλαβαίνεις τι σου λέω.Για το παραπάνω σχόλιο που θέλει ονόματα,δες το δελτίο ρε φίλε-η.Ένα δελτίο ειδήσεων είναι συλλογική δουλειά.

ΥΓ Αν είσαι τόσο αφελής!!!Αν είσαι σύντροφος-ισσα τι να πω!!!

από λίγη σοβαρότητα 16/11/2015 11:21 πμ.


Αυτό το πράγμα που καποιοι αμέσως παίρνετε τοις μετρητοις τις διαρροές του βόθρου της ΕΥΠ και του παρακράτους, να το κοιτάξετε γιατί έχει ήδη αρχίσει να μας γυρνάει μπούμερανγκ, αν δεν το έχετε καταλάβει. Όποιος έχει θέματα με τους συντρόφους της ΣΠΦ ας επικοινωνήσει μαζί τους να τα λύσει. Αυτό που σίγουρα δεν ταιριάζει σε αναρχικούς είναι να επιτρέπουν σε πράκτορες και παρακρατικούς να βάζουν τους όρους της συζήτησης σε θέματα που αφορούν φυλακισμένους αγωνιστές.

από παλιανάρχας 16/11/2015 12:30 μμ.


Το "μας" πως προέκυψε ξαφνικά.

Τέλος πάντων. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει διέξοδος. Ας βγουν οι Πυρήνες να διαψεύσουν ότι μανιπούλαραν την κατάληψη των Προπυλαίων σε συνεργασία/για καλή θέληση προς την κυβέρνηση.

 

από @καποιος 16/11/2015 4:22 μμ.


Εβγαλαν κειμενο οι πυρηνες και ξομιζω οτι ειναι ξεοαθαρο για ολα. Διαβασετο. Αλλα και πριν βγει ελεος δηλαδη..ποιος τα πιστευε? Δεν θυμομασταν ποιος εκανε απεργια και γιατι? Που κολανε οι πυρηνες για γ τυπου και dna??  Παιζει λασπη πρακτοριστικη απλα..και για πρυτανεια ολοι θυμομαστε οτι σταματησε καμια δεκαρια μερες μετα απο.τη ληξη της απεργιας των πυρηνων γιατι συνεχιζε για το δακ πλεον..

από παλιανάρχας 16/11/2015 10:20 μμ.


Ο Γεράσιμος Τ. αρνείται την ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ επικοινωνία με τον Λάμπρου. Όχι γενικώς την επικοινωνία.

Επίσης θα ήταν καλό να μας ξεκαθάριζε ότι δεν επικοινωνούσε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ δια μέσου του αξιαγάπητου Στεφανάκου ούτε ότι ο Στεφανάκος χειριζόταν τα πράγματα και τους "νουθετούσε" όταν έκρινε.

Αυτά.

 

από @@ 17/11/2015 1:25 πμ.


"Κάτι που έγινε κιόλας και οι όποιες επαφές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια μιας διαπραγμάτευσης ήταν με εκπρόσωπο του υπουργείου που ερχόταν στις φυλακές και μιλούσε απευθείας μαζί μας." (ΔΑΚ - κείμενο απολογισμού της απεργίας πείνας)

Πριν βιαστείς να ρίξεις λάσπη ρίξε μια ματιά σε αυτές που είναι κοινές παραδοχές με δημόσια κείμενα και θα λύσεις τον γρίφο που ψάχνεις.

από παλιανάρχας 17/11/2015 3:26 μμ.


ντάξει το τερμάτισες. Είπαμε να πουλάμε και λίγη τρέλα αλλά όχι να κοροϊδεύόμαστε και αναμεταξύ μας.

Ποιό ΔΑΚ μωρε; Ο Πανούσης και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ρητά τους πυρήνες. Και μην πείτε τώρα ότι τους μπέρδεψαν οι ΚΥΠατζήδες.

Κανεις δεν τους μπέρδεψε με το ΔΑΚ. Είναι προφανές ότι όλοι μιλούσαν με τον Λάμπρου, τον σύμβουλο του υπουργείου δικαιοσύνης. Το ΔΑΚ επισήμως, κάποιοι άλλοι ανεπισήμως. Αν επρόκειτο για μια απλή "παρεξήγηση", προς τι τα πύρινα ουρλιαχτά μίσους προς τον Πανούση;

Το εκδικητικό αβυσσαλέο μηδενιστικό μίσος προς τον Πανούση, ουσιαστικά δικαιώνει όλα τα δημοσιεύματα ότι αυτός ήταν το ουσιαστικό εμπόδιο για διάφορες συριζαίικες νομικές "διευκολύνσεις". Επιβεβαιώνει ακόμα και τους ισχυρισμούς του ότι κινδυνεύει η ζωούλα του.

 

από @κουλ 17/11/2015 10:59 μμ.


το μενος καποιων εναντιον των πυρηνων ,μετατρεπει τη πολιτικη κριτικη σε ψυχολογικοποιηση  της πολιτικης..Ατομα σαν τον παλιοαναρχα φτανουν στο σημειο να καταπινουν αμασητα τα λεγομενα του πανουση μονο κ μονο για να ριξουν λασπη στους πυρηνες..Τα αδερφια τσακαλοι ξεκαθαρισαν πληρως την κατασταση κ το πηραν χαμπαρι μεχρι κ οι δημοσιογραφοι που τωρα αδειαζουν τον πσνουση..Καλο θα ηταν να βγαλει κ το ΔΣΚ κειμενο γθα να τοποθρτηθουν  κ να ληξει υο ζηυημσ..Υπενθυμιζω πως ο Μαζιωτης τα ελεγε πως το ΔΑΚ  συνομιλει με τον Συριζα αλλα τοτε ολοι τον κραζαν

από ... 17/11/2015 11:19 μμ.


Ακόμα περιμένουμε δημόσια τοποθέτηση από τη ΣΠΦ σχετικά με το αν ήταν αληθινή η διαρροή της (αντι)τρομοκρατικής, σχετικά με το ότι υποτίθεται πως θα πέταγαν σε ένα χαντάκι το Χριστόδουλο Ξηρό.

από @χαντακας 18/11/2015 9:44 μμ.


ε και;Υπαρχει εστω κ ενας συντροφος στον χωρο που να μην θεωρει τον Χ.Ξηρο ρουφιανο κ καταδοτη!!!!!Μια χαρα ειναι το χαντακι..

από N.Π 24/11/2015 8:12 πμ.


είναι η τελευταία φορά που το γράφω:

1)To ποστ συζήτησης είναι τελείως διαφορετικό

2)Οι αναφορές που έχουν γίνει από αυτήν την πολύ σκοτεινή υπηρεσία που ονομάζεται αντιτρομοκρατική(καμία σχέση με την λογική ΚΚΕ σε σχέση με τον α/α χώρο το σκοτεινή) ήταν ότι τον θεωρούσαν άχρηστο,μή επαρκή κτλ.Εφόσον δεν υπάρχει καμία δημόσια τοποθέτηση και όταν εγώ(προσωπικά) σιγουρευτώ ότι η δημόσια τοποθέτηση αυτή των ανθρώπων που κατηγορούνται είναι 100% αληθινή γιατί δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι κάνει η αστυνομία και τι μεθόδους χρησιμοποιεί τώρα.(πρέπει να γράψω ένα κατεβατό "εγχειρίδιο" αντιπληροφόρησης για τις συνελεύσεις με ανοιχτές δράσεις!!) τότε θα σκεφτώ αν θέλω να σχολιάσω σε δημόσιο forum.

Γράφεις εδώ με ευκολία στο χαντάκι κτλ.Έ αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License