Εισβολές σε σπίτια και ευρωπαϊκα εντάλματα συλλήψεων

Σήμερα, ημέρα Γενικής Απεργίας 12/11, μπάτσοι εισέβαλαν σε σπίτια συντρόφων που είχαν προσαχθεί στο Μίλάνο στις 2/5 ύστερα από την πρωτομαγιάτικη διαδήλωση ΝΟ EXPO στην Ιταλία. Κρατούνται στην ΓΑΔΑ. Βγαίνει ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης (έκδοσης δλδ. έλληνα πολίτη σε τρίτο κράτος) σε βάρος ελλήνων από άλλο κράτος της ΕΕ για συμμετοχή σε μια πολιτική διαδήλωση/διαμαρτύρια.

Σήμερα, ημέρα Γενικής Απεργίας 12/11, μπάτσοι εισέβαλαν σε σπίτια συντρόφων που είχαν προσαχθεί στο Μίλάνο στις 2/5 ύστερα από την πρωτομαγιάτικη διαδήλωση ΝΟ EXPO στην Ιταλία. Κρατούνται στην ΓΑΔΑ.

Βγαίνει ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης (αίτημα έκδοσης δλδ. έλληνα πολίτη σε τρίτο κράτος) σε  βάρος ελλήνων από άλλο κράτος της ΕΕ για συμμετοχή σε πολιτική διαδήλωση/διαμαρτύρια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License