Η αντιφασιστική διαδήλωση της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο

Η αντιφασιστική διαδήλωση της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο. Μεγάλη η συμμετοχή στην αντιφασιστική διαδήλωση της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο. Πάνω από τετρακόσιοι αντιφασίστες και αντιφασίστριες κατέβηκαν από νωρίς και διαδήλωσαν ενάντια στην φασιστική μάζωξη της Χρυσής Αυγής. Η κεντρική πολιτική πρωτοβουλία ΟΡΜΑ-ΕΕΚ-ΚΕΔ και η μαζική ανοιχτή προπαγάνδα όλες τις προηγούμενες ημέρες σε όλη την Αττική έπιασαν τόπο και η 1/11 αρχίζει να μετατρέπεται σε μέρα γιορτής για το αντιφασιστικό κίνημα.

Η αντιφασιστική διαδήλωση στο Νέο Ηράκλειο

Μεγάλη η συμμετοχή στην αντιφασιστική διαδήλωση της Κυριακής στο Νέο Ηράκλειο. Πάνω από τετρακόσιοι αντιφασίστες και αντιφασίστριες κατέβηκαν από νωρίς και διαδήλωσαν ενάντια στην φασιστική μάζωξη της Χρυσής Αυγής. Φυσικά η αστυνομία πάντα πρόθυμη εμπόδισε την διαδήλωση όχι απλά να φτάσει τους λίγους δεκάδες εγκληματίες που θρηνούσαν στο σημείο εκτέλεσης, αλλά ούτε καν άφησε την διαδήλωση να ανέβει έστω και λίγο προς την Λεωφόρο Ηρακλείου. Οι θρηνούσες φασιστοφάτσες την μόνη προστασία πια που μπορούν να έχουν είναι αυτή της αστυνομίας.  Αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Είναι η ευκαιρία να τσακίσουμε την Χρυσή Αυγή και όλες τις άλλες ναζί-συμμορίες. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, ο εχθρός ανασυγκροτείται.

Οργανώσεις και συλλογικότητες όπως οι ΟΡΜΑ, το ΕΕΚ, η ΚΕΔ, η ΑΣΜΠΑ, η ΑΠΑΠΦ, η ΟΚΔΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΛΑΕΝ, κάλεσαν και συμμετείχαν μαζί με τοπικές οργανώσεις και συλλογικότητες. Καταφέραμε να στριμώξουμε τους ναζί γύρω από το άθλιο μνημείο που έχουν ορθώσει στην λεωφόρο Ηρακλείου και να περιορίσουμε δραστικά την συμμετοχή ομοϊδεατών τους.

Η κεντρική πολιτική πρωτοβουλία ΟΡΜΑ-ΕΕΚ-ΚΕΔ και η μαζική ανοιχτή προπαγάνδα όλες τις προηγούμενες ημέρες σε όλη την Αττική έπιασαν τόπο και η 1/11 αρχίζει να μετατρέπεται σε μέρα γιορτής  για το αντιφασιστικό κίνημα.

Ανοικτή σύσκεψη και απολογισμός την Πέμπτη 5/11 στο Γκίνη στις 19:30

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License