Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σήμερα το πρωί Σάββατο 31/10 στην αντιφασιστική συγκέντρωση που είχαμε εξαγγείλει ενάντια στην προσπάθεια θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής είδαμε την αστυνομία της «δεύτερης φοράς αριστερά». Δε μας κάνει εντύπωση ούτε η αγαστή συνεργασία των ναζιστών με την αστυνομία. Ούτε ο «δημοκρατικός» διάλογος που έχουν ανοίξει με τους πολιτειακούς φορείς. Αλλά εμείς δεν τσιμπάμε το τυράκι της νομιμόφρονας προβιάς που πλασάρουν, θέλοντας να κρύψουν τα εφιαλτικά σχέδια τους. Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι στυγνοί δολοφόνοι και σαν τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίσει το ταξικό κίνημα. Όλοι – Όλες στην αυριανή αντιφασιστική συγκέντρωση 5μμ στο σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σήμερα το πρωί Σάββατο 31/10 στην αντιφασιστική συγκέντρωση που είχαμε εξαγγείλει ενάντια στην προσπάθεια θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής είδαμε την αστυνομία της «δεύτερης φοράς αριστερά». Είδαμε τις καταργημένες ομάδες Δέλτα να περιπολούν γύρω από τη ΓΑΔΑ. Είδαμε το κλίμα στρατιωτικής κατοχής από δεκάδες διμοιρίες ΥΜΕΑ και ΥΑΤ. Είδαμε, εν τέλει, την απαγόρευση της αντιφασιστικής συγκέντρωση μας και την εκδίωξη μας προς το χώρο των Προσφυγικών ενώ οι φασίστες της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούσαν ανενόχλητοι τη δική τους συγκέντρωση.

Δε μας κάνει εντύπωση ούτε η αγαστή συνεργασία των ναζιστών με την αστυνομία. Ούτε ο «δημοκρατικός» διάλογος που έχουν ανοίξει με τους πολιτειακούς φορείς. Αλλά εμείς δεν τσιμπάμε το τυράκι της νομιμόφρονας προβιάς που πλασάρουν, θέλοντας να κρύψουν τα εφιαλτικά σχέδια τους. 

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι στυγνοί δολοφόνοι και σαν τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίσει το ταξικό κίνημα.

Όλοι – Όλες στην αυριανή αντιφασιστική συγκέντρωση 5μμ στο σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου

Αθήνα 31 Οκτωβρίου 2015

 

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ)

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ)

Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση (ΚΕΔ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License