Κάλεσμα για ανοικτή συνέλευση για την οργάνωση αντιφασιστικής δράσης την 1 Νοεμβρίου στο Νέο Ηράκλειο

Κάλεσμα για ανοικτή συνέλευση για την οργάνωση αντιφασιστικής δράσης την 1 Νοεμβρίου στο Νέο Ηράκλειο

Η ΧΑ χρησιμοποιεί την επέτειο εκτέλεσης των δύο φασιστών την 1η Νοέμβρη για ευκαιρία ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης και θυματοποίησης της.

Αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα και του Λουκμάν, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, σε στέκια και πολιτικές οργανώσεις του κινήματος είναι μόνο στυγνοί ναζιστές δολοφόνοι και δεν έχουν το δικαίωμα  να εμφανίζονται δημόσια.

Με πρωτοβουλία της ΟΡΜΑ οργανώνεται ανοικτή συνέλευση για την οργάνωση αντιφασιστικής δράσης την ίδια μέρα στο Νέο Ηράκλειο. Καλούμε κάθε κοινωνική - πολιτική οργάνωση ή συλλογικότητα, τοπικό, νεολαιίστικο, εργασιακό ή αντιφασιστικό σχήμα ή στέκι σε ανοικτή συνέλευση για την οργάνωση αντιφασιστικής συγκέντρωσης και διαδήλωσης την Κυριακή 1 Νοέμβρη το απόγευμα στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου

Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License