Η Παλαιστίνια που «γαζώθηκε» στην Αφούλα μπορεί να μην ήταν ένοχη, λέει τώρα η ισραηλινή αστυνομία

Ακόμα και πηγές της ισραηλινής αστυνομίας σε ισραηλινό μέσο, εκφράζουν αμφιβολίες ότι η κοπέλα που δέχθηκε 6 σφαίρες είχε την πρόθεση να επιτεθεί σε Ισραηλινούς.

Η Παλαιστίνια που «γαζώθηκε» στην Αφούλα μπορεί να μην ήταν ένοχη, λέει τώρα η ισραηλινή αστυνομία

 

Πηγές της ισραηλινής αστυνομίας επιβεβαίωσαν το Σάββατο ότι η Ισραα Αμπντ, 29 ετών, που είχε δεχθεί αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από ισραηλινούς αστυνομικούς, την περασμένη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, μάλλον δεν είχε την πρόθεση να επιτεθεί με το μαχαίρι στο σταθμό λεωφορείων της Αφούλα.

 

 

Η Ισράα Αμπντ, είχε δεχθεί τουλάχιστον 6 σφαίρες σε ένα περιστατικό που είχε καταγραφεί σε βίντεο. [Κάντε κλικ στο λινκ]

Η ισραηλινή αστυνομία είτε τότε ισχυρισθεί ότι η Παλαιστίνια με ισραηλινή υπηκοότητα είχε αποπειραθεί να διαπράξει επίθεση με μαχαίρι.

 

Πηγές του ισραηλινού ιστότοπου My Net ισχυρίστηκαν ότι η Ισραα μπορεί να κρατούσε το μαχαίρι για προσωπικούς λόγους και δεν είχε την πρόθεση να μαχαιρώσει κανέναν.

 

Οι πηγές της ισραηλινής αστυνομίας εξήγησαν ότι η Ισραα κρατούσε το μαχαίρι μαζί της ενώσω ήταν στο λεωφορείο προς το σταθμό της Αφούλα, αλλά δε μαχαίρωσε κανέναν Ισραηλινό. Σύμφωνα με τις πηγές αυτό θέτει πολλά ερωτηματικά στους ανακριτές.

 

Η Αμπντ, που εργάζεται σε ιατρικό κέντρο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πόρια, υπό κράτηση.

 

Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι 6 σφαίρες αφαιρέθηκαν από το κορμί της.

 

Πηγές: Al Ray, IMEMC, My Net (στα εβραϊκά)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License