Αναμετάδοση εκδήλωσης

Αναμετάδοση ηχογραφημένης εκδήλωσης ΜΙΣΟΤΡΕΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Την Κυριακή 18/10 στις 15:00 θα αναμεταδοθεί η ηχογραφημένη εκδήλωση ΜΙΣΟΤΡΕΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (Χρέος Κρίση και πολιτικές των κοινών )

Με αφορμή την επίσκεψη στην Ελλάδα των ακαδημαϊκών ,πολιτικών φιλοσόφων και ακτιβιστών George Caffentzis και Silvia Federici η ομάδα τροχήλατο (και αυτοδιαχειριζόμενο κινητό στέκι http://troxilato.espivblogs.net/ ) διοργάνωσε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στην αρχιτεκτονική Βόλου, εκδήλωση και συζήτηση μαζί τους.

Έχοντας και οι δυο ουσιαστική και σε βάθος βιωματική και θεωρητική εμπειρία σε εύρος θεμάτων από τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις ,το χρέος ,το ΔΝΤ μέχρι το γυναικείο ζήτημα και τις πολιτικές των κοινών η συζήτηση μαζί τους σήμερα μοιάζει πιο χρήσιμη από ποτέ.

Ακούστε στους 93.8fm κατειλημμένη συχνότητα και στο www.radio98fm.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License