Βερολίνο: Πανό για Εύη Στατήρη, Μόνικα Καμπαγέρο και Φρανσίσκο Σολάρ

http://gr.contrainfo.espiv.net/2015/10/14/berlin-solibanner-fur-evi-statiri-monica-francisco/

Το πανό γράφει: «Σε αλληλεγγύη προς όλους τους αναρχικούς αιχμαλώτους – Χαιρετισμός σε Εύη, Μόνικα και Φρανσίσκο – Ζήτω η Αναρχία»

Στις 13 Οκτώβρη 2015 αναρτήσαμε ένα πανό στη γέφυρα Όμπερμπαουμ στο Βερολίνο. Θέλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην Εύη Στατήρη, που επιτέλους αποφυλακίστηκε στην Ελλάδα, με άθλιους περιοριστικούς όρους. Στέλνουμε επίσης θερμούς χαιρετισμούς στη Μόνικα και στον Φρανσίσκο, που κρατούνται προφυλακισμένοι απ’ το ισπανικό κράτος από τις 13 Νοέμβρη 2013.

Αυτή είναι μονάχα μια μικρή συμβολική χειρονομία, για να χαιρετήσουμε κάθε εξεγερμένο/η μες στις φυλακές που εξακολουθεί να ποντάρει σε μια ζωή σύγκρουσης με αυτό το δημοκρατικό και σάπιο σύστημα.

Τα λέμε στο δρόμο, ο αγώνας συνεχίζεται!

Θάνατο στο κράτος, για την Αναρχία!

Μερικοί/ές αναρχικοί/ές στο Βερολίνο

στα γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License