ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ

συνέλευση για την οργάνωση της παρουσίας μας στα δικαστήρια τη δεύτερη ημέρα του εφετείου της επίθεσης στο στέκι Αντίπνοια, ΤΡΙΤΗ 13/10 20.00 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Στις 9/10 ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης των παρακρατικών φασιστών Α. Στράτου και Β. Σιατούνη που μαχαίρωσαν δύο συντρόφους κατά την εισβολή τους με ένα τάγμα εφόδου της Χ.Α. στο στέκι Αντίπνοια το 2008. Κατέθεσαν οι τέσσερις σύντροφοι και συντρόφισσες που βρίσκονταν στο στέκι την ώρα της επίθεσης, καθώς και οι μπάτσοι, σε μία αίθουσα κατάμεστη από συντρόφισσες και συντρόφους.

Τη Πέμπτη 15/10 συνεχίζεται η διαδικασία κατά την οποία θα καταθέσουν μάρτυρες υπεράσπισης των φασιστών, οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά. Ο ένας από τους δύο είναι ο γνωστός πλέον ιατροδικαστής μισθοφόρος της χ.α. και των μπάτσων που έχει καταθέσει και στην δολοφονία του Λουκμάν (μιλώντας για τις μαχαιριές που δέχτηκε στο σώμα του ο Λοικμάν σαν τσιμπήματα), και στην υπόθεση της επίθεσης σε 16χρονο μαθητή στο Π.Φάληρο από χρυσαυγίτες (αποστολόπουλος-χατζηπαυλίδης) καθώς και στην υπόθεση της Πάρνηθας ως μάρτυρας υπεράσπισης των μπάτσων.

Καλούμε σε συνέλευση Τρίτη 13/10 στις 20:00 (αυστηρά) στο Πολυτεχνείο για να οργανώσουμε εκ νέου την παρουσία μας στο Εφετείο της Πέμπτης, όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα βγει η απόφαση.

 

αναρχικό- αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License