Αθήνα : Ενημέρωση και φωτογραφίες από την (χτεσινή) συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία του Τουρκικού κράτους

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 

..

19:43 Η πορεια είναι στην πρεσβεία..

Έχει κλείσει με κλούβα ο δρόμος και έχει κάποια ματ μπρος και πίσω της πορειας

—————————————————————-

Περίπου 100 άτομα συμμετέχουν στην συγκέντρωση ενάντια στην τρομοκρατία του Τουρκικού κράτους

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης βγήκαν 2 με 3 (πιθανόν) Ούγγροι φασίστες (ξυρισμένα κεφάλια, ουγγρικά φασιστικά σύμβολα στα ρούχα τους) από το μετρό και πήγαν μπροστά στο συντριβάνι και την βουλή για να βγάλουν φωτογραφίες χαιρετώντας ναζιστικά.

Αμέσως οι σύντροφοι τους δίδαξαν πως αντιμετωπίζονται οι φασίστες και οι νεοναζί σε αυτό τον τόπο. Έφυγαν κυνηγημένοι αφού έφαγαν κάμποσο ξύλο. 

Ευχαριστούμε τον φίλο της mpalothia για την ανταπόκριση και τις φωτογραφίες.

Πηγή κ φωτό: https://mpalothia.wordpress.com/2015/10/10/%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84-3/

Περισσότερες φωτό: http://dimitrislamp.blogspot.gr/2015/10/ankara-solidarity-gathering-at-syntagma.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License