«Πάρ’ το να έχεις να με θυμάσαι»

«Πάρ’ το να έχεις να με θυμάσαι» Με αυτή την φράση η Μάγδα Φύσσα και πετώντας ένα μπουκάλι νερό ολοκλήρωσε την για δεύτερη ημέρα κατάθεση της αποτελειώνοντας τους φασίστες σε μία εξαιρετική κατάθεση κατηγορώ.

post image

«Πάρ’ το να έχεις να με θυμάσαι»

Με αυτή την φράση η Μάγδα Φύσσα και πετώντας ένα μπουκάλι νερό ολοκλήρωσε την για δεύτερη ημέρα κατάθεση της αποτελειώνοντας τους φασίστες σε μία εξαιρετική κατάθεση κατηγορώ.

Δεν μίλησε σαν μάνα ενός δολοφονημένου νέου μόνον αλλά ως μάνα ενός ήρωα, σαν γνήσια αντιφασίστρια. Στο πρόσωπο του Ρουπακιά και των λοιπών παριστάμενων κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε μόνον τον δολοφόνο και τους συμπαραστάτες του, αλλά ξετύλιξε όλο το νήμα της Χρυσής Αυγής από τον μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά, τον Λαγό που τον όπλισε μέχρι και τον Μιχαλολιάκο που έδωσε την διαταγή. Στα πρόσωπα όλων αυτών των δολοφόνων αποκάλυψε την μιαρή φύση του φασισμού, της καταβόθρας κάθε δικαιώματος, της καταστροφής κάθε συλλογικότητας και όλη την ανείπωτη απανθρωπιά της Χρυσής Αυγής.

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License