Στο πλευρό της Αντίπνοια

Το Σάββατο 3 Οκτώβρη στα πλαίσια και άλλων δράσεων ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων και πορεία στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή και άλλων συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων. Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή 9/10/2015 στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως 14) στις 9 π.μ.

Ιούνιος 2008: Τάγμα εφόδου της ΧΑ επιτίθεται στο στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα και μαχαιρώνουν σοβαρά 2 άτομα. Από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας συλλαμβάνονται δύο άτομα με μαχαίρια που ομολογούν την συμμετοχή τους στην επίθεση. Ορίζεται δικάσιμος και αφήνονται ελεύθεροι

Μάρτιος 2011: Μετά από πολλές αναβολές στο δικαστήριο αναγνωρίζονται ως υπαίτιοι της επίθεσης από τους μάρτυρες. Παρόντες μαζί με τους μαχαιροβγάλτες οι Κασιδιάρης και Λαγός. Το δικαστήριο μετατρέπει την κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραπέμπεται στο Πρωτοδικείο. Οι κατηγορούμενοι αφήνονται ελεύθεροι.

Σεπτέμβριος 2013: Στα πλαίσια της δολοφονίας Φύσσα συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται (η υπόθεση μπαίνει και στον φάκελο της δίκης της ΧΑ).

Σεπτέμβριος 2014: Το δικαστήριο καταδικάζει τους εγκληματίες της ΧΑ Β. Σιατούνης & Θ. Στράτος σε 13,5 και 11,5 χρόνια φυλάκισης.

Το ιστορικό της δίκης

Οκτώβριος 2015: Στις 9 του μήνα εκδικάζεται στο Εφετείο η έφεση των εγκληματιών.

Το Σάββατο 3 Οκτώβρη στα πλαίσια και άλλων δράσεων ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων και πορεία στους δρόμους της πόλης, με την συμμετοχή και άλλων συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων.

Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή 9/10/2015 στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως 14) στις 9 π.μ.

 

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com | orma@riseup.net | τηλ: 6939684508

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License