Συγκέντρωση / πορεία Αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες Ηράκλειο

Συγκέντρωση / πορεία Αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες Πέμπτη 1 Οκτώβρη 2015 ώρα: 18:00 πλατεία Λιονταριών,Ηράκλειο

post image


Συγκέντρωση / πορεία Αλληλεγγύης
σε πρόσφυγες και μετανάστες

Σε όσους είναι θύματα των πολέμων , της φτώχειας και του  
θρησκευτικού φανατισμού  , που προκαλεί ο καπιταλισμός,  
τα κράτη και τα συμφέροντα τους,  ισοπεδώνοντας ολόκληρους
λαούς στο όνομα του κέρδους και της εξουσίας.

Πέμπτη 1 Οκτώβρη 2015
ώρα: 18:00 πλατεία Λιονταριών,Ηράκλειο

“Sine Dominis ” Αναρχική συλλογικότητα από την Κατάληψη Ευαγγελισμού
sinedominis@espiv.net - http://evagelismos.squat.gr/

spot :
https://vimeo.com/140568171

Εικόνες:


 

Hράκλειο 1/10/15 : H συγκέντρωση ειχε καλεσθεί απο την αναρχική συλλογικότητα sine dominis στις 18:00 στην πλατεία Λιονταριών.Στις 19:30 η πορεία ξεκίνησε  με περίπου 100-120  ατομα και έκανε την κλασική διαδρομή στο κέντρο της πόλης (πλατεία Λιονταριών- δικαιοσύνης -καλοκαιρινού-αγιου μηνά -πλατεία Κορνάρου, πλατεία Ελευθερίας, δικαιοσύνης  ,πλατεία λιονταριών όπου και κατέληξε).Η παρουσία των μπάτσων ηταν διακριτική με 2  διμοιρίες ,που ακολοθούσαν την πορεία  απο μεγάλη απόσταση παράλληλα κατα μηκος της διαδρομής της μεσα απο τα στενά.

Κατα την διάρκεια της πορείας που ειχε δυναμικό παλμό  φωναζονταν πολλά αντιφασιστικά/αντιρατσιστικά συνθήματα και συνθήματα αλληλεγγύης στους μετανάστες  καθώς και συνθήματα αλληλεγγυης στους πολιτικούς κρατόυμενους και στην απεργό πείνας απο 14/9 Ευη Στατήρη ενω εκτός απο το κεντρικό πανό στο πλάι υπήρχε πανό αλληλεγγύης στη Έυη απο την ΣΥΝ.ΑΛ.Φ.Α,σχετική ένταση με τους μπάτσους δεν υπήρξε.

(((●))) Candia :: Alternativa – Ακολουθούν  φωτογραφίες :

http://candiaalternativa.info

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License