Ενημέρωση κατειλημμένου Τ.Ε.Ι. Αθήνας σχετικά με το ζήτημα της ανοιχτής σίτισης.

Ενημέρωση κατειλημμένου Τ.Ε.Ι. Αθήνας σχετικά με το ζήτημα της ανοιχτής σίτισης.

post image

Ενημέρωση κατειλημμένου Τ.Ε.Ι. Αθήνας σχετικά με το ζήτημα της ανοιχτής σίτισης.


Ήδη από τις προπαρασκευαστικές συζητήσεις για κατάληψη του Τ.Ε.Ι. Αθήνας είχαμε αποφασίσει ότι για λόγους αλληλεγγύης προς τους φοιτητές, η σίτιση του Τ.Ε.Ι. θα παρέμενε ανοιχτή. Αυτή η απόφαση εμπεριείχε ένα μεγάλο ρίσκο εφόσον κάθε άτομο θα μπορούσε να εισέλθει στην κατάληψη λέγοντας απλά ότι θέλει να πάει στην σίτιση. Όπως φάνηκε κάποιες/οι καριερίστες/στριες αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν για να δημιουργήσουν προβλήματα, κάτι που τελικά θα αποτραπεί. Εντοπίσαμε σε συζήτηση στο facebook, σε κλειστό group για σημειώσεις φοιτητών γραφιστικής,  σχολιασμούς που προτείνανε να ξεκινήσουν, όσοι θέλουν να αντιδράσουν στην κατάληψη, να εισέρχονται ένας ένας με το δικαιολογητικό ότι θέλουν να τραφούν. Αυτή η πρόταση μας αναγκάζει να έρθουμε στο δυσάρεστο σημείο να κλείσουμε και την σίτιση για ευνόητους λόγους.

Οι ακαδημαϊκοί κανίβαλοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα.

Καλούμε σε πλαισίωση του κατειλημμένου Τ.Ε.Ι.

Άμεση χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών στο Νίκο Ρωμανό.

Άμεση απελευθέρωση της Εύης Στατήρη απεργού πείνας από 14/9.

Άρση των περιοριστικών όρων της Αθηνάς Τσακάλου.

Ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License