Αφίσα αναρχικών συλλογικοτήτων απο δυτική Ελλάδα για εκλογές - Φύσσα - τρομοδικεια - επικαιροτητα

Αφίσα αναρχικών συλλογικοτήτων από δυτική Ελλάδα για εκλογές - Φύσσα - τρομοδικεία - επικαιρότητα.

post image

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

 

Το σύστημα -κράτος κεφάλαιο- χρόνια εξουσιάζει το σύγχρονο άνθρωπο. Με ψεύδη και μαεστρία υφαρπάζουν την ψήφο του και τον οδηγούν στο έρεβος της σκλαβιάς του.

 

Διαρκώς υπόσχονται φοροαπάλλαγη των χαμηλών και μεσαίων επιχειρήσεων και νοικοκυριών. Αντί αυτού παρατηρούμε να πλήττονται με βαρβαρότητα από φοροληστρικά μέτρα.

 

Λένε ότι το δημοκρατικό πολίτευμα δίνει τη δυνατότητα στο λαό να αποφασίζει για το μέλλον του.

 

Αποκορύφωση αυτής της πεποίθησης που προπαγανδίζει  το σύστημα αποτέλεσε και η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

 

Αντί αυτού βιώνουμε τόσα χρόνια κομματοκρατίας των μαφιών που ληστεύουν τον κοινωνικό πλούτο και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά των κυνοβουλευτικών ομάδων, τσαλαπατώντας οι ίδιοι τη δημοκρατία που επικαλούνται. Με αποκορύφωση τον ειδικό οικονομικό και κοινωνικό έλεγχο που έχουν επιβάλλει στη χώρα από το 2008 και έπειτα.

 

Μιλούν για δικαιοσύνη τη στιγμή που έκτακτα τρομοδικεία του καπιταλισμού διώκουν συγγενείς και φίλους αγωνιστών χωρίς στοιχεία, με στόχο την πολιτική και φυσική εξαθλίωση των αντιφρονούντων.

 

Εκτρέφουν τη φασιστική πανούκλα χρησιμοποιώντας την ως εφεδρεία για την καταστολή και τρομοκρατία των κομματιών εκείνων της κοινωνίας που αγωνίζονται ενώ τα φασιστικά – παρακρατικά μαχαίρια δρουν ανενόχλητα ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες ακόμα και μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

 

Λένε για την επίλυση του προσφυγικού προβλήματος με την συνδρομή της Ευρώπης των λαών.

 

Αυτό που βιώνουμε είναι τη μεσόγειο να έχει μετατραπεί σε υγρό τάφο για κάθε ψυχή που αναγκάζεται  να τραπεί σε φυγή εξαιτίας των βρόμικων ιμπεριαλιστίκων πολέμων (για τους οποίους ευθύνεται Ευρώπη και Αμερική).

 

Είπαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια.

 

Αντί αυτού εφαρμόζουν το μνημόνιο 3, εντείνοντας την κοινωνική λεηλασία.

 

Μίλησαν για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αγοράς, ενώ η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη.

 

Τέλος, την Κυριακή 20/9/2015 λένε να πάμε να κρυφτούμε πίσω από το παραβάν και να δούμε τις κάλπικες  ελπίδες να έρχονται.

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/9/15 ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ η μόνη λύση στο απάνθρωπο σύστημα που καταδυναστεύει τις ζωές μας με την φοροληστρική τακτική του, με την καταστολή, την ανεργία, την εξαθλίωση, τη χειραγώγηση, είναι Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ενάντια σε κόμματα, εκλογικές διαδικασίες, κράτος, κεφάλαιο για την καθολική ανατροπή.

 

Για ένα μέλλον που θα ανήκει στον ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

 

 

«και όταν έρθουν να σου πουν

πως εδώ δεν είναι τόπος και χρόνος

για τέτοια πράγματα,

τράβηξε τη φαλτσέτα και θέριζε»

Κ. Γώγου

 

 

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΒΕΙΟΥ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ -ΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License