Συγκρούσεις με φασίστες στην Μελβούρνη

Η συμμετοχή στις επιδρομές στην Μέση Ανατολή και η συμμαχία της Αυστραλίας με τις Η.Π.Α για τα ιμπεριαλιστικά σχέδια σε αυτήν την αιματοβαμμένη περιοχή έχουν αυξήσει την απειλή για την πολιτισμική χώρα της μακρινής Ωκεανίας.

Συγκρούσεις με φασίστες στην Μελβούρνη

 Περίπου 300 φασίστες που είχαν μαζευτεί για να σταματήσουν την κατασκευή ενός τζαμιού μπλοκαρίστηκαν  από  αρκετή μεγάλη μάζα αντιφασιστών στα σκαλιά του δημαρχείου στο Bendigo(Βικτόρια-Μελβούρνη)  σήμερα το απόγευμα.Οι  αντιφασίστες έσπασαν το κλοιό της αστυνομίας και  συγκρούστηκαν με τους φασίστες του ενωμένου πατριωτικού μετώπου (εκπρόσωπος-Μπλερ Cottrell) Οι πολυάριθμοι μπάτσοι έκαναν  χρήση σπρέι πιπεριού ενώ  ένας εκπρόσωπος ομάδας  αντιφασιστών ο Ιεζεκιήλ Ox(σαν ΚΕΕΡΦΑ) χαρακτήρισε τους μπάτσους μανιακούς που επιδιώκουν γενοκτονία (λόγω την χρήση τέτοιων υλικών).Οι φασίστες έφαγαν αρκετές  <ψιλές>,  αλλά το σημαντικό είναι η πολύ καλή και μαζική παρουσία των αντιφασιστών για ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ την Αυστραλία λόγω κάποιων επιθέσεων και το πάτημα που έχουν βρει ακροδεξιά λόμπι.Η συμμετοχή στις επιδρομές στην Μέση Ανατολή  και η συμμαχία της Αυστραλίας με τις Η.Π.Α για τα ιμπεριαλιστικά σχέδια σε αυτήν την αιματοβαμμένη περιοχή  έχουν αυξήσει την απειλή για την πολιτισμική χώρα της μακρινής  Ωκεανίας.

https://www.facebook.com/7NewsMelbourne/videos/10153611744584301/?fref=nf

https://www.youtube.com/watch?v=4gjJWlx_GWQ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License