Τρίπολη: Να μην ζήσουμε σαν δούλοι

Τρίπολη: Τη Δευτέρα 20/7 και ώρα 9.00 μμ θα γίνει προβολή της ταινίας - ντοκιμαντέρ "ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ" στη Σκακιέρα (Κλωνατζίδικα).

post image

Η ομάδα του στεκιού που υπήρχε στην Τρίπολη (Το Παγκάκι, http://topagkaki.espivblogs.net/) μαζί με νέους φίλους και στα πλαίσια της αναγκαιότητας των εποχών για αυτο-οργάνωση επιχειρεί να ξανα-ανοίξει ένα κύκλο για επανασυσπείρωση και επικοινωνία μεταξύ μας. Γι' αυτούς τους λόγους αυτή τη Δευτέρα (20/7) και ώρα 9.00 μμ, θα γίνει η προβολή της ταινίας - ντοκιμαντέρ "ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ" στη Σκακιέρα (Κλωνατζίδικα).

Περισσότερα:

http://topagkaki.espivblogs.net/2015/07/19/ne-vivons-plus-comme-des-esclaves-tripoli/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License